2777
2789
عنوان

ایندفه مادر شوهر مهربووون

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 67 پست
مرسی عشقم،کرده اتفاقا خیلی مهربونن هم پدرو مادر همسرم،تاحالا مشکل نداشتیم،البته اینکه خیلی از هم دور ...

خخخخخ یه شهر دیگن؟

خدا برات حفظشون کنه 

چه عجب اینجا یکی از مادرشوهر گله نکرد 😁😇

میشه برای حاجتم حمد بخونی گلی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخخ یه شهر دیگن؟ خدا برات حفظشون کنه  چه عجب اینجا یکی از مادرشوهر گله نکرد 😁😇

آره کرمان هستن 

مرسی گلم❤

اره اتفاقا از وقتی اومدم اینجا خیلی قدرشونو میدونم ،چون فقط دوتا پسر دارن مارو عین دختر میدونن،ناراحتمون نمیکنن😌😊

آره کرمان هستن  مرسی گلم❤ اره اتفاقا از وقتی اومدم اینجا خیلی قدرشونو میدونم ،چون فقط دوتا پس ...

پس شمام خواهر شوهر نداری😁

شمام باهم دوست بودین؟

نه ما تو دانشگاه آشنا شدیم،از اول قصدمون ازدواج بود (همسرم میدونست،از دوستی خوشم نمیاد،البته نظر شخصیه من مخالفتی ندارم باهاش ولی واسه من مناسب نبود )،ولی ۳ ماه دوره آشناییمون بود مطمئن که شدیم ازدواج کردیم

نه ما تو دانشگاه آشنا شدیم،از اول قصدمون ازدواج بود (همسرم میدونست،از دوستی خوشم نمیاد،البته نظر شخص ...

الههههههیییی عزیزمممم

چن ساله ازدواج کردی؟بچم دارین؟

تقریبا دوساله  نه هنوز نی نی نداریم،فعلا قصدشو نداریم تا یکم شرایط مالیمون بهتر شه ،بعدش انشال ...

انشاالله 

مواظب باشا اگه با دارو جلو گیری میکنی خطر نداشته باشه خیلیا رحمشون سمی میشه دیگه نمیتونن بچه دار شن تو فامیلای ما خیلی اینطوری بودن . بعد چن سال ک جلوگیری کردن دیگ بچه دار نشدن 

انشاالله  مواظب باشا اگه با دارو جلو گیری میکنی خطر نداشته باشه خیلیا رحمشون سمی میشه دیگه نمی ...

مرسی گلم

اره سعی میکنم طبیعی جلوشو بگیرم  کم پیش میاد قرص بخورم ،مامان من هر ماه یه بار اینو تکرار میکنه،انقدر که استرس داره بادار نشم😂🤦‍♀️

مرسی گلم اره سعی میکنم طبیعی جلوشو بگیرم  کم پیش میاد قرص بخورم ،مامان من هر ماه یه بار اینو ت ...

خخخخخ باز تو عروسی کردی اینو میگن 

مامان علی از الان نوه میخواد میگه زود عروسی کنین نوه بیارین تازه تعیین جنسیتم کرده میگه من دختر میخوام .

اره دلسوزی ب ادم خیلی ضربه میزنه 

دلسوزی من اینطوریه ک  مثلا به علی میگم تو کارای خونه به مامانت کمک کن اینا ... میترسم بعد ازدواجم همین حرفام کار دستم بده