2777
2789

خانوما هفته ۲۲ ام

خوابیده بودم به پهلوی چپ

بعد ی چندثانیه به پشت خوابیدم که به دست راست بپیچم.

یهو دور نافم سمت راست درد عجیبی گرفت و سفت شده. اولش شدیدتر بود تا ده دقیقه

الان ی ذره کمتر شده اما هس

کسی اینجوری شده؟

انگار حالت کش آمدگی داره. 😢😢😢

نگرانم چیکار کنم؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

عزیزم مثلا من مجردم واقعا نمیدونم چی بگم

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند

نگران نباش تو حاملگی درد پیش میاد اما خیلی طولانی شد برو دکتر! یه سوال بچت پسره؟

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش تو حاملگی درد پیش میاد اما خیلی طولانی شد برو دکتر! یه سوال بچت پسره؟

ن دختره عزیزم. ممنون

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

ارامشتو حفظ کن استرس نداشته باش اصلا، انشالله چیزی نیست،از این به بعد خواستی این پهلو به اون پهلو بشی خیلی آروم اول بشین بعد پهلو رو عوض کن

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
رگ به رگ شده  اینطور خطرناک وقتی میخوایی تغییر حالت بدی اول بشین بعد تغییر بده

همیشه هم همینکارو میکردم. الان ایندفعه خیلی اروم برگشتم اما درد گرفت

شاید انقباضه 

ن نمیگیره ول کنه همش هس. بعدم نافمه ن رحمم. انقباضو میدونم چجوریه😢

واى يه شب رفتم زايشگاه ماما اومد شكممو گرفت محكممم تكون داد دقيقا همين دردا اومد سراغم تير ميكشيد كه ...

وای خدا. من الان دارم می میرم از استرس

موقع حاملگی از ۱۵ هفته به بعد نباید به شکم بخوابید اگه به پهلو هم بودین بلند شین وبه پهلوی دیگه باز دراز بکشین این گرفتگی ها پیش میاد با حرکت اشتباه یا استرس وشوک بچه خودشو جمع میکنه یه حالتی شبیه قفل کنه درست میشه شکمتون رو چرب کنین 

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم