2777
2789
عنوان

دارم از درد می میرم. دکترم نیس. چرا نمیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاتر  هر وقت درد داشتی یه چند ساعت دراز بکش استراحت کن  اگه بهتر نشدی باید به دکتر اطلاع بدی..

دکتر متخصص این و بهم گفت

منم خیلی درد گاهی اوقات میاد سراغم  

نگران نباش ایشالله چیزی نیست

استاتر  هر وقت درد داشتی یه چند ساعت دراز بکش استراحت کن  اگه بهتر نشدی باید به دکتر اطلاع ...

بدبختی نمیتونم دراز بکشم خیلی درد میاد 

ممنون از راهنماییت

دعا کن چیزی نشه تا فردا برم دکتر

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
چيزى نيست نترس دختر

آخه خوب نمیشه

نگرانم کرده

بیشتر سر بندناف میترسم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
خدا حفظش کنه. نگران نباش ایشالا خوب میشی

سلامت باشی گلم

ممنون

موقع حاملگی از ۱۵ هفته به بعد نباید به شکم بخوابید اگه به پهلو هم بودین بلند شین وبه پهلوی دیگه باز ...

دقیقا انگار قفله

همیشه هم پا میشدم این ی بار خریت کردم

فقط‌خوب شم دیگه نمیخابم😑

آره خوب نشد فردا میرم دکتر دعا کن چیزی نباشه

فکر نمیکنم چیز خاصی باشه فقط بد جابجا شدی اونجور شده راهنمای جامع هفته به هفته بارداری رو بخون خیلی کمکت میکنه تو گوگل سرچ کن میاد برات ؛برای اطمینان خاطر خودت میتونی دکتر بری 

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم
فکر نمیکنم چیز خاصی باشه فقط بد جابجا شدی اونجور شده راهنمای جامع هفته به هفته بارداری رو بخون خیلی ...

ممنون عزیزم. ان شاءالله که همینطوره. ممنون گلم. صبح اگه شد میرم صدا قلبش گوش بدم. التماس دعا