2777
2789
عنوان

بلاهایی که زنداداشم سرما آورد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 76 پست

مایه عروسی داریم که اگه بگم میشینی برامون زارزارگریه میکنی بقول یکی ازکاربرا کارازکارگذشته بایدسوخت وساخت مانزدیک ۲۰ساله تحملش کردیم وبازم میکنیم سالی یبارهمومیبینیم فقط مادرم خیلی ساده ومظلومه تحمل بی محلی نداره ولی بی احترامی به مادرم وپدرم ماروآزارمیده

میگذره این روزا

فقط صبوری ودوری ودوستی

بعد زد و سه ماه بعدباردار شد خانم اینقددددد تو طول بارداری گف بچم پسره پسره همه چیشو ابی خرید و اینا تا رف سونوگرافیفتن دختره دوروز افسرده بود چرا دخترشد ب مامانش گفته بود مگ تونگفتی علائمت پسرونس

من باافکارمخالفم اگرکسیم باید دنبال نوه پسرباشه خانوادا پسره ن دختر مامانش میگف باید پسر بیاری یادبگیر زن پسرخالت و دختردخترخالت پسرحاملن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

بعد خونه ای ک اول گرفتن داداشش اظهارنظر کرد ی خونه درب وداغون وکر کثیف ی وضعی اصن مامان منم وسواس داش گفتیم شما ک جم وجورکردین خودتونو بیاین خونتونو عوض کنین اینجا اب سرده بچه مریض میشه و گف حاملم سخته گفتیم خودمون نوکرتیم میشوریم میچینیم

گفتیم بیایم بچه ب دنیا اومد پیشتون و مامانتم بیاد اول میخواس بره خونه مادرش ماچیری نگفتیم تاخونه عوض کردن خداسرشاهده کارایی ک توخونمون نکردم کردم زمین سابیدم ظرفاشو با وایتکس شستم دستام پدست پوست بود گفتم سیسمونیت اومد میشه بچینم؟ چون خواهرنداره واز زنداداشش خیلی بدمیگف ک ب مامانم بدی کرده

گف اره بچین چرا نچینی حقته وقتی سیسمونی اومد داداشم زنگ زد بیاین گفتیم امروز کارداریم واقعنم درگیرسرکاربودم گفتم وایسا فردامیام فیلم فرستادچیدن اینقد ناراحت شدم نشستم گریه کردم مامانم گف عیب نداره بابام گف بچه اومد توروخدا جایی نبرینش ضعیفه کرونامیگیره گوش نکرد

روز اول داداشش اینااومدن مامانش گف من دست وپاندارم نمیمونم زنداداشش میخواس بمونه تازه سیگاریم هس خانم ولی نمیدونم چیشد داداشش گف ن مامیریم زحمتش پای شما

ما سه روز پختیم شستیم بهش رسیدیم ب بچه رسیدیم روز سوم دخترخالش ودختراش اومدن بابام گف کروناااا گوش نکرد

بگم ک تست انتی بادی خانم مثبت بود ینی مبتلا بود و چندروز پیش متوجه شدیم انتی بادی توخون بچم بوده ینی بمیرم بچمونم مبتلاشده بوده

روزچهارم بردنش دکتر دکترگف زردیش رفته بالا ازبس مامانش فسنجون وگرمی وروغن اورد بش داد اینم بچه زردیش تشدید شد

اها مامانم قراربود تایک روز ثبل زایمان بمونه بیمارستان پیشش گف من نظرم اینه زنداداشم بمونه مامان اذیت میشه گفتیم ن نمیشه ولی داداشم گف ملاقات وهمراهو ممنوع کردن خودم پیشش میمونم فرداش ک مرخص شد زنداداشش باهاش بود مامانم ناراحت شد گف ن رفتم دنبالشون شب نموندم حالانمیدونیم راست ودروغشو

انتی بادی چیه🤔🤔🤔

من خوشبخت ترینم باوجوددوتافرشته هام وهمسری که باتمام وجودعاشقمه وبرای زندگیمون خیلی زحمت میکشه😍خدایاخیلی خیلی شکرت🙏❤                    کاربری چهارممه😐واسه خاطریه سری ازعقده ای ها کاربری قبلیم پوکید🙄🙄 خیلیامیان اینجاکه عقده هاشون وتخلیه کنن😏

اصولا تا استارتر کامل موضوع مطرح نکرده

نظر نمیدم

ولی این مورد سردرد شدم

دختر خوب چرا اینقدر باهمید؟!!!

شما در جریان ریز همه چی زندگی اونا هستی

بعدش هم حرص میخوری!!

والا تو زندگی هرکی ریز شی، موضوع واسه ایراد گذاشتن پیدا میشه