2777
2789
عنوان

بلاهایی که زنداداشم سرما آورد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 76 پست

هیچی خانوم گلا بچه زردیش رف بالا اتفاقا اون روز میخواستن بازبچه رو ببرن مادربزرگ وخاله زنداداشم ببیننش کرونام پشمممم ازما هیچکس نبود گفتن کروناس بچه گناه داره اما اونا مهم نبود براشون بعدمرخصی بچه رفت خونه داداشش گفتم چرا دستگاه نگرفتی زردیش هنوز۸ه سه روز بعددستگاه گرف بهم گف ی روزمیمونم روم نمیشه الان ۵روزه مونده کاری ندارم چرامونده عمه های پیرشم رفتن بچه روببینن بچه بازردی و سابقه کرونا هنش تومهمونیه میگم فلانی توروخدا ازبچه ی عکس بده دل مامان وبابام تنگ شده ی عکس میفرسه میره ۱۰ساعت بعد جوابمو دیگ دوروزه نمیده

داداشم دیروز زنگ زد امروز میایم خونه شما مامانم باشوق و ذوق رف خرید ی کادو دوباره خرید

بماندما طلادادایم خانواده خودش هنوووووز هیچی ندادن چ پدرمادرش چ برادرپولدارش

بابام عکسای نوه شو نمیدید گریه میکرد میگف بگو بیارنش من ندیدمش اصلا

حالاداداشم جواب تافنمونو نمیده قراربود امروز بیان

بنظرتون زنداداشم ازما خوشش نمیاد؟چون فامیلاشو میبینه خیلی بی احترامی میکنه بهمون بابام خیلی دوسش داش ی شب ک دخترخالش اومده بود ب بابام سلامم نکرد بابام دل چرکین شد ازش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصولا تا استارتر کامل موضوع مطرح نکرده نظر نمیدم ولی این مورد سردرد شدم دختر خوب چرا اینقدر ...

خودش ی جوری برخورد کرد ینی مشکلی بااین داستان نداش ولی الان ب قول شما معلومه ک داشته رونمیکرده

هیچی خانوم گلا بچه زردیش رف بالا اتفاقا اون روز میخواستن بازبچه رو ببرن مادربزرگ وخاله زنداداشم ببین ...

خب خیلی واضحه ک ازشماخوشش نمیاد

شماهم دیگه براش اصلااحترام قاعل نشین وبراش زنگ نزنین

زیادکه بهش زنگ زدین ورسیدگی کردین پرروشده وسرش گیج رفته ازاحترام زیادی،،.بعضیاجنبه محبت وندارن

من خوشبخت ترینم باوجوددوتافرشته هام وهمسری که باتمام وجودعاشقمه وبرای زندگیمون خیلی زحمت میکشه😍خدایاخیلی خیلی شکرت🙏❤                    کاربری چهارممه😐واسه خاطریه سری ازعقده ای ها کاربری قبلیم پوکید🙄🙄 خیلیامیان اینجاکه عقده هاشون وتخلیه کنن😏
خب خیلی واضحه ک ازشماخوشش نمیاد شماهم دیگه براش اصلااحترام قاعل نشین وبراش زنگ نزنین زیادکه بهش زن ...

خیلی ناراحتم ازین داستان😭 ب خدا براش کم نذاشتیم برااون کادوتولدگرفتیم براما نگرفتن اصن

بابا کار به کارش نداشته باشید 😓خوب یابد بذارید واسه زندگی خودش تصمیم بگیره بعضیارو اگه راهنمایی کنی میگن دخالت میکنه ممکنه بدش بیاد شمام بذاریدش به حال خودش 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
خیلی ناراحتم ازین داستان😭 ب خدا براش کم نذاشتیم برااون کادوتولدگرفتیم براما نگرفتن اصن

خب میگم دیگه عزیزم مثل خودش باهاش برخورکنین

ب هرکسی بیشترازظرفیتش بهابدین خودشوگم میکنه

من خوشبخت ترینم باوجوددوتافرشته هام وهمسری که باتمام وجودعاشقمه وبرای زندگیمون خیلی زحمت میکشه😍خدایاخیلی خیلی شکرت🙏❤                    کاربری چهارممه😐واسه خاطریه سری ازعقده ای ها کاربری قبلیم پوکید🙄🙄 خیلیامیان اینجاکه عقده هاشون وتخلیه کنن😏

بعدم شما اگه هرکاری کردید برانوه خودتون دیگه هی نگید اونا هیچی ندادن کادو ندادن فک کن تو خودت عروس یه خانواده نمیخوای از بابات کادو بگیری خوبه بگن خانوادش هیچی بش ندادن ؟؟؟

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

چیزی ک یادم اومد مثلا من باحقوق کمم کامواخریدم مامانم ۱۰دست بافت یکیشو استوری نکرد دخترخالش ی سوتین بافت سریع استوریش کرد😑

اینوبگم تاقبل ازدواج برای ب دست اوردن ما تولدمیگرف برامون بعدازدواج میگف ببخشید درگیر عروسیم ببخشید قرضامون بالاس دوماه بعدتولد ما تولد پسرپسرخالشه شما فک کنین بردنش دریاچه چیتگر کادو عطر خریدن براش بعد من وخواهرم هیچی امسال دومین سالیه ک نگرفتیم

بجه دقیقا روز تولدمن متولدشد هی ذوق کردم اخ جووون روز منه هی میگف عمه خود منم همین روزه گفتم عمه بچه مهمه تودلم گفتم ن عمه پیرتو ببینین اخه شما😭

بابا کار به کارش نداشته باشید 😓خوب یابد بذارید واسه زندگی خودش تصمیم بگیره بعضیارو اگه راهنمایی کنی ...

اخه زیباست ک ب مامانم میگف مامان من مث زنداداشم نمیشم بت قول میدم مام ب خدا کاری نداریم خودش زنگ زد گف فردامیایم ولی الان جواب نمیدن تلفن مارو

خواهر شوهر فضول😒😓 بچه خودشه کرونا بگیره نگیره  خونه خودشه داداشش میاد هرکی میاد  شما ...

احتمالا شما خودت ازهمون دسته عروسایی

بچه خودشه کرونا بگیره نگیره؟ ازونانیستی ک همه کارمیکنی میگی ب درک ک کسی کروناگرفت؟ اگرعمه ای چ عمه بی ذوقی هستی من اگرفضول بودم پامیشدم میرفتم خونشون اینجام خواستم ببینم هرکسی تجربه داشته چطور برخوردکرده مثل خودش یا ن محبت نثارکرده چون بعضیارو دستتو تاارنج کنی توعسل بذاری دهنشون گازمیگیرن