2777
عنوان

سایز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2469 بازدید | 174 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو خیابونم با طرف آشنا شی باید از 7 خوان مادر شوهر هم رد شی جانم     بله  حالا شم ...

متوجه شدم عزیزم تا الان خیلی متوجه شدم خداروشکر خودم رو هیکلم خیییلی کار میکنم و خوبم. اما اونم باید خوب باشه و از هفت خان من رد شه کسی ک انتظار داره زنش هیکلش بیست باشه خودشم باید هیکلش بیست باشه سیکس پک داشته باشه قد بلند و پوست برنزه و موهای بدن لیزر شده دیگ 

سیکس پک داشته باشه اخلاق نداشته باشه چه فایده !!!... بزار خیالتو راحت کنم دختر پسر ایرانی غیر شکم چ ...

چ ربطی داره خودم هیکلم خوبه دوستامم که پسر هستن هیکلاشون خوبه. کی گفته. بعدشم دختری کسینه و باس ن داره و اخلاق نداره چ فایده داره؟! چطور پس بد هیکل با اخلاق خوبه ولی دختر بد هیکل و اخلاق خوب بده😂😂😂😂

متوجه شدم عزیزم تا الان خیلی متوجه شدم خداروشکر خودم رو هیکلم خیییلی کار میکنم و خوبم. اما اونم باید ...

فردا حتما از کارخونه در میاد        

شوخی میکنم ایشالله گلم هر آنچه آرزویه دلته همون بشه   

چ ربطی داره خودم هیکلم خوبه دوستامم که پسر هستن هیکلاشون خوبه. کی گفته. بعدشم دختری کسینه و باس ن دا ...

تو نگرفتی من چی گفتم بی خیال ازدواج که بکنی متوجه میشی چی گفتم در ثانی زشت و زیبا بد و خوب نداریم فقط خودمون روش اسم گذاشتیم 

فردا حتما از کارخونه در میاد         شوخی میکنم ایشالله گلم هر آ ...

سفارش چرا تقریبا نامزدیم الان اما عقد نکردیم خودشم مثل منه چون یکی از معیارای من هیکل ورزشکاریه

تو نگرفتی من چی گفتم بی خیال ازدواج که بکنی متوجه میشی چی گفتم در ثانی زشت و زیبا بد و خوب نداریم فق ...

ربطی ب ازدواج نداره ک بعدشم شما میگی سینه باید باشه و فلان شما داری اسم میزاری 

هر وقت عقد دایم شدی بیا بگووووووووووو شبتون خوش    

من هیچ اعتقادی ب چنتا جمله عربی ندارم ما الانم باهم زندگی میکنیم تو یه خونه درست مثل یه زنو شوهر.که کم مونده بچه دار هم بشیم چون هیچ اعتقادی ب چنتا کلمه عربی ندارمم. شب شمام خووووووش

من هیچ اعتقادی ب چنتا جمله عربی ندارم ما الانم باهم زندگی میکنیم تو یه خونه درست مثل یه زنو شوهر.که ...

خوب دیگه پس چرا نظر منو جواب میدی ما افرادی که در چارچوب خانواده هستند رو میگم نه افراد خود سر که میرن ازدواج سفید میکنند لطف کنید دیگه منو ریپلای نکنید ارزش هر کسی رو خودش تعیین میکنه شرایط شما به من ربطی نداره 

خوب دیگه پس چرا نظر منو جواب میدی ما افرادی که در چارچوب خانواده هستند رو میگم نه افراد خود سر که می ...

چارچوب خانواده هستیم و زنو شوهریم  و حشن عروسی هم گرفتیم ن با چنتا کلمه عربی بی معنی شمام لطف کن دیگ منو ریپ نزننن عسسلم😙😗

چارچوب خانواده هستیم و زنو شوهریم  و حشن عروسی هم گرفتیم ن با چنتا کلمه عربی بی معنی شمام لطف ک ...

خیلیییییییییی... اعتقادتتون به من ربطی نداره هر کسی رو تو قبر خودش میزارند