2821
2789
عنوان

سایز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2465 بازدید | 174 پست
اره عزیزم خییییلی... البته نظر نخواستم از شما. هرمی تو قبر خودشه. شب خوش

منم از شما نظر نخواستم رپیلای  رو خودت شروع کردی در ثانی اعتقاداتتو خودتون پیش کشیدین  اینجا کسی نبود از شما بپرسه به چی اعتقاد داری یا نداری شب شما همخوش 

همش بعدازدواج شوهرم میگفت همش حس میکردم یه جای کار میلنگه    

کار چندان درستی هم نکردید 

درحقیقت درمورد بدنتون باهاش صادق نبودید

عکسش هم اگز اتفاق بیفته خوب نیست

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کجا میفروشنن .توضیح میدی کیا بخورم

داروخانه ها دارند عزیزم ، بجز ایام‌پریودی روزی یکی بخوردید 

ماساژ ، یا چرب کردن با روغن زیتون هم روزی یکبار 

ببین این شکلیه : 

https://barijessence.com/product/fennelin-softcap/

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
داروخانه ها دارند عزیزم ، بجز ایام‌پریودی روزی یکی بخوردید  ماساژ ، یا چرب کردن با روغن زیتون ...

این برا افزایشه شیره ک .خخخ شیر ندم یهو😂 مطمئنی درسته؟ مریص نشم .. حتما روعن زیتون باشه؟

در حال جنگیدن با زندگی...

این برا افزایشه شیره ک .خخخ شیر ندم یهو😂 مطمئنی درسته؟ مریص نشم .. حتما روعن زیتون باشه؟

اره عزیزم ، من خودم دوماه به دخترم دادم یک سایز بزرگ شد 😅😅😅

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
عه جدی . عوارضنداره .دخترتون چن سالشه

۱۸ سال ، همیشه که نمیخواهی بخوری ، دوسه ماه بخور ببینکجی میشه ، درضمن اینو دکتر زنان به دخترم داد 

کار چندان درستی هم نکردید  درحقیقت درمورد بدنتون باهاش صادق نبودید عکسش هم اگز اتفاق بیفته خو ...

والادازدواج ما سنتی بود تا دوهفته بعد نامزدی هم به زور تلفنی باهم حرف میزدیم چططوری وسط حرفام بگم سایزم چنده🥴

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792