2789
عنوان

سایز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 174 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عذر میخوام اینو میگم اما الان وقتی میبینند طرف س.ینه  ، با.سنش کوچیکه برا ازدواج انتخاب نمیکنند ...

عزیزم من یک ساله متاهلم😐

درسته جذابیت اندام های جنسی هم اهمیت داره

ولی نه اینقدر که شما میگی

مگه ما پو.رن استاریم؟!😐🤔

کاربری سوم ام هست که قبلی ها به لطف نی نی یار های عزیزتر‌کییید
عزیزم من یک ساله متاهلم😐 درسته جذابیت اندام های جنسی هم اهمیت داره ولی نه اینقدر که شما میگی مگه ...

خوشبخت باشی ... نه نیستیم ولی تو کله پوک پسرااا الان اینجوری شده همه دنبال ممه و ب بزرگند ممه ندیده هااا     

واقعا اون شربت و پودر اثر داشت.خیلی لاغری چن کیلو چاق شدی.

با شربت و رژیم 1.5 اضافه کردم و این سری پودر و شربت دفعه قبل داد تا 1 ماه بخورم دوباره برم ببینم چند کیلو اضافه شدم

عذر میخوام اینو میگم اما الان وقتی میبینند طرف س.ینه  ، با.سنش کوچیکه برا ازدواج انتخاب نمیکنند ...

چ ربطی مگ. پسرا همشون سیکس پک دارن؟! اکثر ما دخترا سیکس پک دوس داریم اگ اینجور باشه اوناهم باید برن سیکیس پک بسازن چون ممکنه دختره برا ازدواج انتخابش نکنه

چ ربطی مگ. پسرا همشون سیکس پک دارن؟! اکثر ما دخترا سیکس پک دوس داریم اگ اینجور باشه اوناهم باید برن ...

سیکس پک عزیزم خیلی مهم نیست بیشتر دختر و خانوما شکم دارند ولی جسم زن طوریه که باید قوی باشه چه پایین تنه چه بالا تنه چون قراره در آینده باردار بشه حتی غیره از آقا پسر مادر پسره  هم به این موارد دقت میکنه حالا من کاملا تو سایت نمیتونم توضیح بدم دیگه خود بگیر دیگه که چی میگم