همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
تو خیابونم با طرف آشنا شی باید از 7 خوان مادر شوهر هم رد شی جانم بله حالا شم ...
متوجه شدم عزیزم تا الان خیلی متوجه شدم خداروشکر خودم رو هیکلم خیییلی کار میکنم و خوبم. اما اونم باید خوب باشه و از هفت خان من رد شه کسی ک انتظار داره زنش هیکلش بیست باشه خودشم باید هیکلش بیست باشه سیکس پک داشته باشه قد بلند و پوست برنزه و موهای بدن لیزر شده دیگ
سیکس پک داشته باشه اخلاق نداشته باشه چه فایده !!!... بزار خیالتو راحت کنم دختر پسر ایرانی غیر شکم چ ...
چ ربطی داره خودم هیکلم خوبه دوستامم که پسر هستن هیکلاشون خوبه. کی گفته. بعدشم دختری کسینه و باس ن داره و اخلاق نداره چ فایده داره؟! چطور پس بد هیکل با اخلاق خوبه ولی دختر بد هیکل و اخلاق خوب بده😂😂😂😂
من هیچ اعتقادی ب چنتا جمله عربی ندارم ما الانم باهم زندگی میکنیم تو یه خونه درست مثل یه زنو شوهر.که کم مونده بچه دار هم بشیم چون هیچ اعتقادی ب چنتا کلمه عربی ندارمم. شب شمام خووووووش
من هیچ اعتقادی ب چنتا جمله عربی ندارم ما الانم باهم زندگی میکنیم تو یه خونه درست مثل یه زنو شوهر.که ...
خوب دیگه پس چرا نظر منو جواب میدی ما افرادی که در چارچوب خانواده هستند رو میگم نه افراد خود سر که میرن ازدواج سفید میکنند لطف کنید دیگه منو ریپلای نکنید ارزش هر کسی رو خودش تعیین میکنه شرایط شما به من ربطی نداره