2777
2789
عنوان

دستام خیلی خشک و زشت هستن

2494 بازدید | 50 پست

عکسشم میدارم ولی اگه کسی نمیخواد عکس زشت ببینه بازش نکنه 😭 من دستام همیشه یکم اگزما داره که پاییز و زمستون با پماد کنترلش میکردم، ولی از پارسال که بچم شیرخواره بود و شبا چندبار پامیشد دیگه پماد نزدم و از طرفی هم کرونا که اومد دستم مدام تو شوینده ها بود و باعث شد اگزمای دستم خیلی زیاد پخش بشه، تازگی هم که رو اثر انگشتام بدجوری ترک ترک و حتی سیاه شده، پیش دکترم قراره برم ولی اصلا اعتماد بنفسم بدجوری پایین اومده، چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://uupload.ir/files/twe3_photogrid_1609321031209.jpg

نه زشت نیست یکم بهش برسی خوشگل میشه همیشه مرطوب کننده بزن 

بهترین دکتری که میتونم بهتون معرفی کنم برای مشکلات جنسی دکتر کاظم فروتن هست شک نکنید عالیه و بهترین جراح و دکتر زنان دکتر فرامرز مصباح♥️♥️♥️

پارافین تراپی کن عزیزم 

نمیگم ایینه میشه ولی واقعا تغییر میکنه و حس بهتری پیدا میکنی ناخن های کشیده و خوشگلی هم داری ماشالله😊

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

منم دستم تو کورنا همینجوری شد پر از ترک و حتی خون میومد. با اینکارا خوب شد. هرشب وازلین بزن یه دستکش پلاستیکی بپوش و یه دسکش نخی روی پلاستیکی که موقع خواب صدا نه و خش خش نکنه. تو روز اکثر کارها که میشه دستکش بپوش. و مرتب مرطوب کننده بزن من با اینکارا عالیییی شد 

با خدا باش پادشاهی کن😎