2777
2789
عنوان

دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 296 پست
بگو بیاد بازی کنیم خب       دهه هفتادی دوست دارم      

😂😂😂😂😂😂هفتادیامون  خودشون به اندازه کافی دارن😑😑😂😂 یه دوسه سالی کوچکتره ازت😂😂😂😂😂قابلمه هاشو بیاره😑😂

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جدی که نمیگی😐😐😐🤨🤨🤨🤨 

برو بهش بگو بیا برات مسفاتو بنویسم😂😂😂

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
😂😂😂😂😂😂هفتادیامون  خودشون به اندازه کافی دارن😑😑😂😂 یه دوسه سالی کوچکتره ازت😂😂😂😂😂قا ...

یا خدا این تاپیکو میگفتی😱

🌺🌺 برای زندگی کردن دوتا خورشید لازمه یکی تو آسمون یکی تو قلبت...:)🌞❤️ 🌺🌺   
اینا چجوری این سایتارو پیدا میکنن

من قبلا سرچ میکردم سوتی های خنده دار اشتباهی دستم رفت رو نی یعنی زدم

سوتی های خنده دار نی دیدم یه عالمه چیز میر هیت رفتم خوندم بعد اینقدر خوشم اومد بعد بیتا ۸۵ پیدا کردم بعد گفتم خب ابنا عضو شدن منم عضو شدم😂

البته من ۱۳ سالم نبیت ۱۶ سالمه🤭

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
چطوری پربازدید😄

گفتم که معروفی خوبه😂😂😂😂😂 تو چطوری عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز