2777
2789
عنوان

دوستی

1837 بازدید | 296 پست

سلام من امین هستم ۱۳ ساله . ما در اپارتمان زندگی می کنیم . همسایه ی کناری ما یه دختر که خیلی زیبا رو و همچنین خوشگل . من از اون خیلی خوشم میاد ولی نمی تونم بهش بگم . لطفا کمکم کنین که چجوری بهش بگم دوسش دارم . لطفا نصیحت و اینا رو بزارید کنار و فقط کمکم کنید . نیاید بگید برای تو زوده . فقط کمکم کنید که بتونم بهش بگم . خیلی ممنون می شم. تشکر

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

@دنیا____همسرم   بدو بیا😁😂😂😂

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/

میذاشتین ی بیست دقیقه از ورودتون بگذره 😑

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

بچه بودیم بزرگترا ازدواج میکردن

بزرگ شدیم بچه ها دارن ازدواج میکنن

اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم  هَس
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز