2777
2789
بچه ای که تو دل آروم باشه به دنیا بیاد شیطونه و برعکسش تجربه منه این سخن

منم مامانم میگه وقتی تو شکمم بودی چنان تکان میخوردی حد نداشت. میگفت یه بار خواب بوده مادربزرگم بیدارش کرده گفته پاشو شکمت داره اینور اونور میره چش شده 😂😂😂

ولی من از بچگی خیلی آروم بودم

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
نه تکوناشم آرومه بعضی وقتا اشکمو درمیاره مثل دیشب ۲۷هفته ام هنوز ضربه هاش درونیه

اشکالی نداره نگران نباش ان شاءالله نینیت صحیح و سالم بیاد بغلت 

من هرچقدر ب زایمان نزدیک تر میشم استرسم بیشتر میشه خیلی میترسم  😭 نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور بودم حتی یبار برا چکاب رفتم موز هم خوردم فلان بعد از دوساعت دکتر گفت بالاخره یه تکونی خو ...

واقعا؟ حتی ماه های آخر؟😬

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
منم مامانم میگه وقتی تو شکمم بودی چنان تکان میخوردی حد نداشت. میگفت یه بار خواب بوده مادربزرگم بیدار ...

خدا خیرت بده روحم شاد شد 

پسر منم خیلی وول میخورد الان آرومه بچه ام خودش با خودش بازی میکنه صداش در نمیاد

تیکر منو شما باهمه من ۲۶ هفتمه بچم قبلش زیاد تکون میخورد الان یه هفته ای میشه کم شده مثل نبض برای شم ...

بچه منم از اولم زیاد اهلش نبود ولی الان ک افتضاح شده باید التماسش کنم تکون بخوره ادا درمیارن😢

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
واقعا؟؟؟!!!دختر یا پسر؟الان بچت آروم یا شیطونه؟

پسر به دنیا اومد تا دو سه ماه اول همش خواب بود خودم برا شیر بیدارش میکردم 

طوری که همه میگفتن قرص خواب میدی بهش 

البته شیرم هم خیلی خوب بود از چربی زیاد زرد بود

ولی الان که بزرگ شده خیلی شلوغ کاری میکنه 

کلا بچه ها بزرگ تر میشن شلوغ تر میشن

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
اشکالی نداره نگران نباش ان شاءالله نینیت صحیح و سالم بیاد بغلت  من هرچقدر ب زایمان نزدیک تر می ...

وای حق داری گلم طبیعی یا سزارین؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
واقعا؟ حتی ماه های آخر؟😬

اره همون ماه های اخر رفتم چکاب دکتر با دستگاه نمیتونست حرکتشو تشخيص بده فکر کنم کلا خواب بود داخل شکم

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

خدااااکنه

واس من دوقلوعه و بشدت شیطونن

با اینکه هفته 24 ام ولی شکمم کج و کوله میشه از حرکاتشون

تپش قلب میگیرم انقد تند تند تکون میخورن

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
هر بچه ای ی جوره گلم بعضیا زود تکون میخورن و زیاد بعضی ها هم زیاد تکون نمیخورن جنسیت نینیت چیه؟ب شخص ...

والا من بدبخت هر دو بچه هام انقدر بهم لگد زدن که اخراش حس می کردم تصمیم گرفتن خودشون بیان بیرون😂

پسر به دنیا اومد تا دو سه ماه اول همش خواب بود خودم برا شیر بیدارش میکردم  طوری که همه میگفتن ...

خدا حفظش کنه عزیزم🌹

ببخشید میپرسم گلم اگ دوست داشتی جواب بده 

شما تو بارداری از سینه هات شیر میومد؟یا بعد زایمان شیرت اومد چون من اصلا سینه هام شیر نداره نگرانم میگم شاید کلا شیر ندارم و باید شیر خشک بدم

نه گلم والا من بچه هام انقدر لگد می زدن که من فکر می کردم تصمیم گرفتن بیان بیرون هم سر دخترم هم پسرم الانم از دیوار راست ماشالله بالا میرن

نه گلم والا من بچه هام انقدر لگد می زدن که من فکر می کردم تصمیم گرفتن بیان بیرون هم سر دخترم هم پسرم ...

😂🤦🤦🤦🤦عزیــزم

خدا حفظشون کنه

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍