2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول حس نمی‌کردم پری شب یکم خیلی کم حس کردم طرف چپم اما الان همون حس طرف راستم دارم میشه بره طرف ر ...

هر بچه ای ی جوره گلم بعضیا زود تکون میخورن و زیاد بعضی ها هم زیاد تکون نمیخورن جنسیت نینیت چیه؟ب شخصیتشم ربط داره تکون خوردناش زندایی من تا ماه آخر میگفت اصلا تکون نمیخوره بچش اما سالمم بود نینیش الانم ک ۲ سالش خیلی بچه ی آرومیه

هر بچه ای ی جوره گلم بعضیا زود تکون میخورن و زیاد بعضی ها هم زیاد تکون نمیخورن جنسیت نینیت چیه؟ب شخص ...

بچه منم ارومه خداکنه ب دنیام بیاد اروم باشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
هر بچه ای ی جوره گلم بعضیا زود تکون میخورن و زیاد بعضی ها هم زیاد تکون نمیخورن جنسیت نینیت چیه؟ب شخص ...

منم همینطور بودم حتی یبار برا چکاب رفتم موز هم خوردم فلان بعد از دوساعت دکتر گفت بالاخره یه تکونی خوردم میخواستم بفرستم بیمارستان

اصلا من تو بارداری یبار هم حرکت بچه رو حس نکردم

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
الهییییی یعنی زیاد تکون نمیخوره؟

نه تکوناشم آرومه بعضی وقتا اشکمو درمیاره مثل دیشب

۲۷هفته ام هنوز ضربه هاش درونیه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بچه منم ارومه خداکنه ب دنیام بیاد اروم باشه

تیکر منو شما باهمه من ۲۶ هفتمه بچم قبلش زیاد تکون میخورد الان یه هفته ای میشه کم شده مثل نبض برای شما چجوریه

♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜