2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجله نکن

یه تکووووونایی بخوره

دیشب نزدیک بود گریه کنم از دستش

میزد روی مثانه.دم به دقیقه منو راهی دستشویی میکرد

بعدم که بیخیال شد تو پهلوها تکون میخورد

ماشاالله بهش.خداروشکر .ولی نذاشت بخوابم😶

بچه منم از اولم زیاد اهلش نبود ولی الان ک افتضاح شده باید التماسش کنم تکون بخوره ادا درمیارن😢

باید قلقش رو پیداکنی

منن شنیدم روپهلوی چپ بخوابی تکون میخوره اما خودم روی پهلوی راست باید بخوابم تا تکون بخوره.

مال منم پسر پس انگاری پسرا آروم تر هستن

اتفاقا شنیدم دخترا اروم ترن

اینا پسرخوبین

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
باید قلقش رو پیداکنی منن شنیدم روپهلوی چپ بخوابی تکون میخوره اما خودم روی پهلوی راست باید بخوابم تا ...

بعضی وقتا بد قلیقی میکنه

دیشب تا باباش دستشو گذاشت تکون خورد

ولی همیشه باباش دسشو میذاشت تکون نمیخورد

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بعضی وقتا بد قلیقی میکنه دیشب تا باباش دستشو گذاشت تکون خورد ولی همیشه باباش دسشو میذاشت تکون نمیخ ...

شاید کلا حال نمیکنه وول بخوره😁فسقلی

من بعد غذا و خوابیدن روی پهلوی راست خیلی احساسش میکنم

شاید کلا حال نمیکنه وول بخوره😁فسقلی من بعد غذا و خوابیدن روی پهلوی راست خیلی احساسش میکنم

خدا نگهدارش باشه

چندم برج یک زایمان میکنی؟

سلامت باشید.ممنونم خداحفظ کنه همه ی نی نی هارو ان شاالله۱۵ فروردین

بسلامتی منم ۱۳ فرودین😁😁

ای جانم .خیرباشه قدمش ان شاالله زایمان خوب و راحت....

همچنین