2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا حفظش کنه عزیزم🌹 ببخشید میپرسم گلم اگ دوست داشتی جواب بده  شما تو بارداری از سینه هات شیر ...

ن شیر نمیومد حتی واسه خاطر این موضوع دکتر هم رفتم 

چونه کلا سینه هام کوچک هستن

دکتر گفت مشکلی نیست 

بعد بچه دنیا اومد چند تا مک زد شیر اومد 

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
خدا حفظش کنه عزیزم🌹 ببخشید میپرسم گلم اگ دوست داشتی جواب بده  شما تو بارداری از سینه هات شیر ...

من چون بی حس از کمر شدم دکتر گفت خیلی اب آناناس نسکافه از این نوشیدنی های انرژی زا بخور که بعدا کمردرد سردرد اینا نشی 

همش خودم احساس میکنم واسه خوردن همون ها اینقدر شیر هم خوب بود

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
نمیدونم چهار شنبه قرار برم بهم بگن بعد چون قلبمم مشکل داره دکتر قلبم باید تشخیص بده ک سزارین بشم یا ...

خلاصه باید ی روشی بیاد بیرون زایمان برا همه سخت نیس بعضیا خیلی خوش زایمانن شما مشکل داری سزارین شو واست بهتره ک نخواد زور بزنی

انشالله سالم میاد تو بغلت😍

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
نه تکوناشم آرومه بعضی وقتا اشکمو درمیاره مثل دیشب ۲۷هفته ام هنوز ضربه هاش درونیه

گلم هرکاء چطوره من الان 23هفتم فقط نبض میزنه تکون نمیخوره میترسم

واسه سلامتی نی نیم دعا و صلوات 
خیلی دوران سختی واقعا بود میومدم غذا بخورم میدیدم تق تق خیلی سخت بود واقعا بعضی وقتا اذیت می شدم

آره میدونم بهت حق میدم برای من وقتی میچرخه تو دلم حالت تهوع میگیرم حالم خراب میشه اما کاریش نمیشه کرد😑

شما هفته چند هستی بچه پسره

۲۶هفته و۶روز

پسر

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت