ماهی۱۲۳ مدیر عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 2437 عنوان حرکات جنین | مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 58 پست من تازه وارد هفته ۲۱شدم حرکات جنینمو حس نمیکنم چیکار کنم برم سونو نوبت دکترم ۱۸هست 1399/10/09 | 06:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هووووم عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 630 وای حق داری گلم طبیعی یا سزارین؟ نمیدونم چهار شنبه قرار برم بهم بگن بعد چون قلبمم مشکل داره دکتر قلبم باید تشخیص بده ک سزارین بشم یا طبیعی از هردوتاش وحشتناک میترسم😥
هووووم عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 630 والا من بدبخت هر دو بچه هام انقدر بهم لگد زدن که اخراش حس می کردم تصمیم گرفتن خودشون بیان بیرون😂 عزیییییییزم😅😅😅
hhhsf عضویت: 1398/06/31 تعداد پست: 4426 بچه منم از اولم زیاد اهلش نبود ولی الان ک افتضاح شده باید التماسش کنم تکون بخوره ادا درمیارن😢 شما هفته چند هستی بچه پسره ♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜
پریزاد_99 عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 3409 خدا حفظش کنه عزیزم🌹 ببخشید میپرسم گلم اگ دوست داشتی جواب بده شما تو بارداری از سینه هات شیر ... ن شیر نمیومد حتی واسه خاطر این موضوع دکتر هم رفتم چونه کلا سینه هام کوچک هستندکتر گفت مشکلی نیست بعد بچه دنیا اومد چند تا مک زد شیر اومد 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
هووووم عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 630 ن شیر نمیومد حتی واسه خاطر این موضوع دکتر هم رفتم چونه کلا سینه هام کوچک هستن دکتر گفت مشکلی ... خب پس خیالم راحت شد
happykendall عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 3627 عزیییییییزم😅😅😅 خیلی دوران سختی واقعا بود میومدم غذا بخورم میدیدم تق تق خیلی سخت بود واقعا بعضی وقتا اذیت می شدم
پریزاد_99 عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 3409 خدا حفظش کنه عزیزم🌹 ببخشید میپرسم گلم اگ دوست داشتی جواب بده شما تو بارداری از سینه هات شیر ... من چون بی حس از کمر شدم دکتر گفت خیلی اب آناناس نسکافه از این نوشیدنی های انرژی زا بخور که بعدا کمردرد سردرد اینا نشی همش خودم احساس میکنم واسه خوردن همون ها اینقدر شیر هم خوب بود 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21647 نمیدونم چهار شنبه قرار برم بهم بگن بعد چون قلبمم مشکل داره دکتر قلبم باید تشخیص بده ک سزارین بشم یا ... خلاصه باید ی روشی بیاد بیرون زایمان برا همه سخت نیس بعضیا خیلی خوش زایمانن شما مشکل داری سزارین شو واست بهتره ک نخواد زور بزنیانشالله سالم میاد تو بغلت😍 مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
فافا۲ عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 194 نه تکوناشم آرومه بعضی وقتا اشکمو درمیاره مثل دیشب ۲۷هفته ام هنوز ضربه هاش درونیه گلم هرکاء چطوره من الان 23هفتم فقط نبض میزنه تکون نمیخوره میترسم واسه سلامتی نی نیم دعا و صلوات
هووووم عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 630 خیلی دوران سختی واقعا بود میومدم غذا بخورم میدیدم تق تق خیلی سخت بود واقعا بعضی وقتا اذیت می شدم آره میدونم بهت حق میدم برای من وقتی میچرخه تو دلم حالت تهوع میگیرم حالم خراب میشه اما کاریش نمیشه کرد😑
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21647 شما هفته چند هستی بچه پسره ۲۶هفته و۶روزپسر مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
هووووم عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 630 من چون بی حس از کمر شدم دکتر گفت خیلی اب آناناس نسکافه از این نوشیدنی های انرژی زا بخور که بعدا کمرد ... وای خدااااا خوشبحالت الان نینیت کنارته من دیگه ب نکشی افتادم😅😅
هووووم عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 630 خلاصه باید ی روشی بیاد بیرون زایمان برا همه سخت نیس بعضیا خیلی خوش زایمانن شما مشکل داری سزارین شو و ... آره ب هرحال باید بیاد بیرون😅ممنون عزیزدلم همچنین🌹
happykendall عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 3627 آره میدونم بهت حق میدم برای من وقتی میچرخه تو دلم حالت تهوع میگیرم حالم خراب میشه اما کاریش نمیشه کر ... درد می گرفت دلم بعضی وقتا