2777
2789
عنوان

سرویس پلاستیکی برای جهیزیه بخرم؟

2474 بازدید | 56 پست

دوستان سلام 

برای جهیزیه ازین سرویسهای پلاستیکی آشپزخونه هست ک همه چیز رو کامل داره اونو بخرم؟اون قیمتش مارک لیمون ۲میلیونه تقریبا

یا جدا جدا بهتره ؟

بعد اگه جدا بخوام بخرم چه چیزایی باید بخرم؟

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان منم کامل خرید برای خواهر پارسال ۱ تومن مارک لیمون

راضی بود؟ همه چیزو کامل داشت دیگه نیاز نبود جدا بخره؟

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
من اصلا پلاستيك برنداشتم هيچي 

مگه میشه ؟ مثلا ی سری چیزا آدم مجبوره پلاستیکی بخره اخه

خودت جداکن سرویس بدرد نمیخوره

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم

من که مارک لیمون خریدم ولی جدا جدا هم یه خورده خرت و پرت خریدم آخه لیمون همه وسایلای نداره 

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

آره جدا بخر چون خیلی چیزای چرتو پرت داره.من چون آبکش لگن استیل داشتم زیاد ملاستکی برنداشتم.دوتا لگن متوسط دوتا سبد متوسط دوتا بزرگ از هرکدوم.جانونی.جارودستی.جاقاشقی.آفتابه و سطل آشغال برا جفت سرویسا و فرچه و جارو گیره لباس و چوب لباسی

🔵عضو گروه آبی(مانکن های زیبا)🔵   وزن اولیه۷۷.۲۰۰    وزن هدف ۷۰__قد ۱۶۷