2777
2789
عنوان

سرویس پلاستیکی برای جهیزیه بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2474 بازدید | 56 پست
اسی قدر این لحظه های خریدتو بدون. من دلم واسه جهاز خریدنم تنگ شده . خیلی.  

آره حس خوبیه 😊😊😍

کلا خرید حال آدمو خوب میکنه

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جدا خریدم از ایمون ها هم بیشتر خریدم شد نصف قیمت اونا.. تازه خیلی چیزاش کاربرد نداره من به جاش چیز بهتر خریدم.. همشون یک رنگ خریدم هنه با هم ست شدن... رنگ سبز پسته ای گرفتم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
من جدا خریدم از ایمون ها هم بیشتر خریدم شد نصف قیمت اونا.. تازه خیلی چیزاش کاربرد نداره من به جاش چی ...

سطل اشغال کابینتی هم صورتی دارم و همچنین جااادویه صورتی لیمون.خواستی بهت میفروشم

اره. خوشبخت بشی 🌼🌼

مرسی عزیزم

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
سطل اشغال کابینتی هم صورتی دارم و همچنین جااادویه صورتی لیمون.خواستی بهت میفروشم

عکسشو برام بفرست ببینم توی پیامها میتونی بفرستی؟

من جدا خریدم از ایمون ها هم بیشتر خریدم شد نصف قیمت اونا.. تازه خیلی چیزاش کاربرد نداره من به جاش چی ...

مثلا کاربردیا چیاست ؟ چیا باید بخرم؟

دوتا لگن حموم سایز متوسط و کوچک.صندلی حموم.جاصابونی.اینا میشه وسایل حمامت.بقیشم برات از فهزست خودم عکس میگیرم.من فقط ضروری هارا خریدم

بستگی به خودتون داره مثلا من سبد و تشت زیاد گرفتم 

لیوان زیاد گرفتم

سبد های مسافرتی مانند هستن از اونا بیشتر گرفتم. 

از این پلاستیکی هاس صبحانه چند دست گرفتم سایز های مختلف 

و.. 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...