atarod99 مدیر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 عنوان سرویس پلاستیکی برای جهیزیه بخرم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2474 بازدید | 56 پست دوستان سلام برای جهیزیه ازین سرویسهای پلاستیکی آشپزخونه هست ک همه چیز رو کامل داره اونو بخرم؟اون قیمتش مارک لیمون ۲میلیونه تقریبایا جدا جدا بهتره ؟بعد اگه جدا بخوام بخرم چه چیزایی باید بخرم؟ اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤ 1399/10/08 | 23:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 اسی قدر این لحظه های خریدتو بدون. من دلم واسه جهاز خریدنم تنگ شده . خیلی. آره حس خوبیه 😊😊😍کلا خرید حال آدمو خوب میکنه اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
parpar70 عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 3180 آره حس خوبیه 😊😊😍 کلا خرید حال آدمو خوب میکنه اره. خوشبخت بشی 🌼🌼
1378eli عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 20467 من جدا خریدم از ایمون ها هم بیشتر خریدم شد نصف قیمت اونا.. تازه خیلی چیزاش کاربرد نداره من به جاش چیز بهتر خریدم.. همشون یک رنگ خریدم هنه با هم ست شدن... رنگ سبز پسته ای گرفتم برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
maasssiiii عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 4852 من جدا خریدم از ایمون ها هم بیشتر خریدم شد نصف قیمت اونا.. تازه خیلی چیزاش کاربرد نداره من به جاش چی ... سطل اشغال کابینتی هم صورتی دارم و همچنین جااادویه صورتی لیمون.خواستی بهت میفروشم
1378eli عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 20467 سطل اشغال کابینتی هم صورتی دارم و همچنین جااادویه صورتی لیمون.خواستی بهت میفروشم اشتباه ریپلی زدی گلم برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 اره. خوشبخت بشی 🌼🌼 مرسی عزیزم اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 سطل اشغال کابینتی هم صورتی دارم و همچنین جااادویه صورتی لیمون.خواستی بهت میفروشم عکسشو برام بفرست ببینم توی پیامها میتونی بفرستی؟ اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 من جدا خریدم از ایمون ها هم بیشتر خریدم شد نصف قیمت اونا.. تازه خیلی چیزاش کاربرد نداره من به جاش چی ... مثلا کاربردیا چیاست ؟ چیا باید بخرم؟ اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
۹۳mahya عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 1947 من ٦ تا سبد استيل خريدم سايز بندي سه تا پلاستيكي و چند لگن تو سايز هاي مختلف كافيه به نظ ... این همه لگن برا چی
۹۳mahya عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 1947 من آب کشا و کاسه هامو استیل کامل گرفتم پلاستیکی فقط جا حبوباتی مارک لیمون بقیه چیزا نگرفتم
maasssiiii عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 4852 مثلا کاربردیا چیاست ؟ چیا باید بخرم؟ دوتا لگن حموم سایز متوسط و کوچک.صندلی حموم.جاصابونی.اینا میشه وسایل حمامت.بقیشم برات از فهزست خودم عکس میگیرم.من فقط ضروری هارا خریدم
reihanebanoo عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 2280 من فقط برای حمام و دستشویی چیزایی که لازم بود خریدم واسه آشپزخونه در حد ۴-۵ تا آبکش و کاسه بقیه استیلسرویس به نظرم خیلی چیزاش بیخوده
1378eli عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 20467 مثلا کاربردیا چیاست ؟ چیا باید بخرم؟ بستگی به خودتون داره مثلا من سبد و تشت زیاد گرفتم لیوان زیاد گرفتمسبد های مسافرتی مانند هستن از اونا بیشتر گرفتم. از این پلاستیکی هاس صبحانه چند دست گرفتم سایز های مختلف و.. برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
مالدرینم عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 937 خودم دوست دارم یه سری رنگ صورتی و یه سری هم آبی فیروزه ای بخرم فکرمیکنم همه یه رنگ باشه خسته میشم فک میکنی اصلا خسته نمیشی من صورتی پاستیلی خریدم خیلی نانازه