2777
2789
خب شما خودت متوجه نمیشی دیگه بحث اینه.. یعنی شما بدون هیچ آموزشی شده خیاط حرفه ای هر لباسی ببینی مید ...

نگفتم هرررر لباسی

بعضی الگوهارو البته ک بلد نیستم

گفتم بدون اموزش یاد گرفتم و برای خودم میدوزم

پارسال ی مانتو زیر و رو دوختم و نشون ی خیاط دادم ک ایرادشو بهم بگه خوشبختانه تنها ایرادش نوع دوخت پایین مانتو بود

این ک میگم بدون اموزش یعنی کلاسی نرفتم و....

اما مادرم و زنعموم رو دیدم ک چطور پارچه برش میزدن و یادگرفتم

یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نگفتم هرررر لباسی بعضی الگوهارو البته ک بلد نیستم گفتم بدون اموزش یاد گرفتم و برای خودم میدوزم پا ...

خب دیگه شما گلم یکم آموزش دیدی... مثلا من مامانم خیاطه صد در صد میتونم الان لباس بدوزم... من منظورم برای ایشون این بود هر لباسی ببینه بدوزه بود. 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
خب دیگه شما گلم یکم آموزش دیدی... مثلا من مامانم خیاطه صد در صد میتونم الان لباس بدوزم... من منظورم ...

من فقط میدیم چیکار میکنن و اصلا توجه نمیکردم ب خیاطی

وقتی ازدواج کردم و بیکار بودم هرچی تو ذهنم بود رو میریختم رو پارچه خوب درمیومد

آره گلم روبیکا دارم

یه گروه خیاطی هست داخلش هر سوال خیاطی داری جواب میده 

گروه خیاطی بهار

سرچ کن اگه پیدا نکردی

به ایدی من اس بده برات میفرستم saba0102