2777
2789

خب برو یاد بگیر فقط خواهشا درست یاد بگیر اگه میخوای واقعا خیاط بشی و هرچي دیدی بدوزی.. فک نکن با یه دوره شیش ماهه میشی خیاط.. بخوای خیاط درست و حسابی بشی باید چند سال وقت بزاری و همیشه دنبال آموزش و مدل جدید باشی... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چطوری یادگرفتی منم خیلی دلم میخواد لباس بدوزم

به این حرفا اعتنا نکن... یه لباس کثیف آخرش در میاد من مانانم خیاط خیلی حرفه ای هست اینقدر براش میارن لباس های کج و داغون ک خودشون دوختن فقط پارجه خراب کردن 

به این حرفا اعتنا نکن... یه لباس کثیف آخرش در میاد من مانانم خیاط خیلی حرفه ای هست اینقدر براش میارن ...

من کارمندم گلم وقت کلاس رفتن ندارم ولی همش دلم میخواد یه جوری خیاطی رو یادبگیرم برای خودم لباس بدوزم یا برای برادرزادم لباس توخونه ای بدوزم وقتی میرم پارچه فروشی پارچه عروسکیارو میبینم برای بچه هاشون میخرن که لباس خونه ای بدوزن دلم میخواد منم بخرم و بدوزم ولی بلد نیستم من در این حد میخوام یادبگیرم ولی حرف شما کاملا درست 

به این حرفا اعتنا نکن... یه لباس کثیف آخرش در میاد من مانانم خیاط خیلی حرفه ای هست اینقدر براش میارن ...

واسه من ک خداروشکر تا الان کثیف نبوده😒 پارچه رو هم خراب نکردم ک بدم کسی دیگه برام درستش کنه😏

یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی
استعدادشو داشتم همه تعجب کردن خودمم نمیدونم🤣 

خیلی هم عالی من دلم میخواد لباس توخونه ای برای برادرزادم بدوزم پارچه های گل گلی رو میبینم دلم یجوری میشه ولی چون بلد نیستم نمیخرم

خیلی هم عالی من دلم میخواد لباس توخونه ای برای برادرزادم بدوزم پارچه های گل گلی رو میبینم دلم یجوری ...

پیج های اموزشی مبتدی هست میتونی اونارو دنبال کنی

اگه حوصلشو داشته باشی سخت نیست

یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی
من کارمندم گلم وقت کلاس رفتن ندارم ولی همش دلم میخواد یه جوری خیاطی رو یادبگیرم برای خودم لباس بدوزم ...

خب شما هم حدداقل به آموزشی از اینترنت دیدی دیگه.. نمیشه ک خودت از پیش خودت بدون هیچی بشینی بدوزی بعدم مجلسی مسلما نمیتونی بدوزی.. شما چیزای ساده در حد کم میدوزی.. مثلا در حدی هستی بدون آموزش هرچی دیدی بدوزی بتونی مغازه بزنی.. من منظورم در حد حرفه ای خیاط شدن بود

واسه من ک خداروشکر تا الان کثیف نبوده😒 پارچه رو هم خراب نکردم ک بدم کسی دیگه برام درستش کنه😏

خب شما خودت متوجه نمیشی دیگه بحث اینه.. یعنی شما بدون هیچ آموزشی شده خیاط حرفه ای هر لباسی ببینی میدوزی تمیز هم میدوزی بدون هیچ ارادی..