2777
2789
عنوان

حق با کیه

75 بازدید | 6 پست

با شوهرم رفتیم دکتر بعد جا نبود بشینیم همینجوری تکیمونو دادیم به دیوار منو دخترم خودشم وسط راه وایساده بود بعد یه صندلی بود جلو کولر چند بار جلو بقیه با پرخاش گفت برو بشین اصلا کلا مدلشه میریم بیرون اینطور رفتار میکنه منم رفتم نشستم یه گوشه و محلش ندادم هی می اومد باهام حرف زدن منم سرد بودم تا اومدیم خونه وایساد دادو بیداد که چته گفتم چرا به ما احترام نمیزاری جلوبقیه یسره سر ما داد میزنی چندین باره چشم پوشی کردم ولی دیگه خسته شدم منم ادمم شخصیت دارم دیگه دعوا شد بنظرتون کی مقصره؟

منم با شوهرم دکتر نمیرم چون دقیقا همینجوریه. طاقت نداره یه کم معطل شه.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما مقصر هستی

چلوی بقیه!!!! اون بقيه که میگی مگه تورو میشناسن یا اصلا مگه قراره دوباره شمارو ببینن؟؟؟؟؟؟ همسرت هم حرف بدی بهت نزده. بدش اومده که شما سر پا وایسادی جلو مردم. شما واسه آدمهایی که اصلا قرار نیست مجدد شمارو ببینن با همسرت دعوا راه میندازی؟!!!!