2821
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 55 پست
خوب اگ نفهمیدی پس بیخیال شما از ما نیستی😶

انقد بدم میاد یکی اینجور بگه عه ..

بیخیال 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خبر دارم. ولی بذار امید بدم به خودم😂

امید واهی😂

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
ارشدم دوترم درس داشتم این ترمم پایان نامم خدابخواد تا تابستون تمومه .

اهااان خب پس...چ رشته ای

هعیی نگو که میترسم همینجوری فارغ بشیم،،ببین شماهایی که اصلادانشگاه نیومدین یه غم دارین اونم اینکه چراحضوری نشدین،،ولی مایی که همومیشناسیم طعم خوشیای خوابگاه روچشیدیم طعم خنده های توکلاس طعم مسخره بازیامون وخیلی چیزای دیگه واقعااذیت میشیم که چرانیستیم😞وای برماک ازنزدیک چشیدیم

هوش مصنوعی

اینک عالیه 

هعیی نگو که میترسم همینجوری فارغ بشیم،،ببین شماهایی که اصلادانشگاه نیومدین یه غم دارین اونم اینکه چر ...

خب ما بیشتر ذوق داریم

پس من چرا اصلاااااا دوست ندارم دانشگاه باز بشه😐

تنبللل خودمی

تنبللل خودمی

اتفاقا اصلا تنبل نیستم😐معدل الف دانشگاهم و به شدت درسم خوبه🙄حوصله رفت وآمد الکی به دانشگاه وبچه بازیای توشو ندارم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم💫...
خب ما بیشتر ذوق داریم

این ذوق رودارین،،ولی ماهمش حسرت میخوریم فقط دوباره همکلاسیامونوببینیم 😢کلی عکس داریم داریم ک باهربارک ینفرمیفرسته گروه کلاسی همه دلشون میره برااون روزامون😒هعی بزاربازبشه بری میفهمی چی میگمم😍فک کن به یکی ازچیزایی که دوست داری برسی بعدازت بگرینش مااونجوری هستیم ولی شمافعلا عشق رسیدن رودارید ماجداشدیم😓😓😓😩😩😩😩وای کاش واکسن بیاد هممون بریم دانشگاه راحت شیم

اتفاقا اصلا تنبل نیستم😐معدل الف دانشگاهم و به شدت درسم خوبه🙄حوصله رفت وآمد الکی به دانشگاه وبچه با ...

هاااان خیلخب گلم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز