2821
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 55 پست
نه عزیزم😑خیلی بچه هاش خودشونو میگیرن🤦🏻‍♀️همیشه هم دعوا وجر وبحثه تو گروه ها بین دانشجوها

عه چ بد واس ما اینطور نیس؟ خود گرفتن ک نمیخواد انقد بدم میاد از کسایی غرور دارن

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
خوش به حالتون چقدر دلم هوای اون روزا رو کرد شما لااقل امید داری کرونا تموم شه بدی من‌که تموم کردم ال ...

خیلیبده خاطره میگن ادم تو موقع شادی هم نباید خاطره بسازی چون ادم برک بگرده خیلی ناراحت میشه

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان ندارم ولی خواهم داشت😅 الان هفت ماهمه و ترم هفتم 

😂😂😂😂😂😂 پسر یا دختر

پسره❤ اقا دانیال بچه ها نظر بدین قشنگه اسمی که انتخاب کردم؟؟ خودم خیلی دوسش میدارم

اره عزیزم دانیال ک نازه

خیلیبده خاطره میگن ادم تو موقع شادی هم نباید خاطره بسازی چون ادم برک بگرده خیلی ناراحت میشه

خیلی روزهای قشنگی بود الان که تموم شده میگم گیج بودم عجله داشتم تموم کنم نه شوهرم اجازه ادامه تحصیل میده نه خودم مغزم میکشه دیگه حتی بهترین موقعیت کار اداری داشتم به خاطر ازدواج ول کردم شما تا جاداره ادامه بدین موفق باشی

خیلی روزهای قشنگی بود الان که تموم شده میگم گیج بودم عجله داشتم تموم کنم نه شوهرم اجازه ادامه تحصیل ...

چشم عزیزم مرسی از نصیحتت

اره ،چندتاازدوستامم که دانشکده پزشکی هستن همینومیگن دقیقاا،ولی مامهندسی بودیم خیلی خوب بودیم 😍انشال ...

دوستای منم مهندسین خیلی خوش میگذشت بهشون الان به کرونا فش میدن😂ولی من خداروشکر میکنم افراد از خودراضیو نمیبینم دیگه😂😂

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم💫...
عه چ بد واس ما اینطور نیس؟ خود گرفتن ک نمیخواد انقد بدم میاد از کسایی غرور دارن

همونه پس دوس داری باز بشه

من که اصلا علاقه ای به باز شدنش ندارم

خاطره سازی هم بادوستای مدرسه ام میکنم😂😂

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم💫...
همونه پس دوس داری باز بشه من که اصلا علاقه ای به باز شدنش ندارم خاطره سازی هم بادوستای مدرسه ام می ...

خخخخخخخخخخخخخخخخ 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  9 ساعت پیش