2821
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 55 پست
چه رشته ای؟

سخت افزار کامپیوتر عزیزم

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اگه ی خوبی کرونا برام داشته همین تعطیلی دانشگاس

بهتره ک ادم‌سرش گرم‌باشه

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
😅هییی شوخی بود بابا

😑😂😂😂😂

بهتره ک ادم‌سرش گرم‌باشه

سرم گرمه درس دارم پایان نامه...ولی دیگه مجبور نیستم هی تو راه رفت و امد به دانشگا باشم

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.                            
اقااااااینجوری نگوووو😢ماکلی خوش بودیمم حضوری ک بود

عزیزم😍میدونم به بعضیا خوش میگذره،ولی من دانشگاهم دولتی وعلوم پزشکیه متاسفانه متاسفانه همهههه به شدت خودشونو میگیرن،بچه های هررشته سعی در تحقیر رشته دیگه دارن کلا جو خیلی خیلی بدی داره،خوشحالم که تواون جو نیستم دیگه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم💫...
سرم گرمه درس دارم پایان نامه...ولی دیگه مجبور نیستم هی تو راه رفت و امد به دانشگا باشم

😂😂😂😂😂😂

عزیزم😍میدونم به بعضیا خوش میگذره،ولی من دانشگاهم دولتی وعلوم پزشکیه متاسفانه متاسفانه همهههه به شدت ...

عه علوم پزشکی خوب نیس؟؟؟؟؟

دوس ندارم باز بشه😐 والا با بچه سختمه رفت و آمد

عه الهی بگردم‌بچه داری؟چند وقتشه؟

خوش به حالتون چقدر دلم هوای اون روزا رو کرد شما لااقل امید داری کرونا تموم شه بدی من‌که تموم کردم الانم مشغول زندگی و بچه دلم برا اون روزها خیلی تنگ شده☹☹☹😔😔😔

عزیزم😍میدونم به بعضیا خوش میگذره،ولی من دانشگاهم دولتی وعلوم پزشکیه متاسفانه متاسفانه همهههه به شدت ...

اره ،چندتاازدوستامم که دانشکده پزشکی هستن همینومیگن دقیقاا،ولی مامهندسی بودیم خیلی خوب بودیم 😍انشالله موفق باشی