2777
2789
ساطنانی چیه

منظورشون سازمانی هست

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چی؟

خانه های سازمانی که ارگان ها(معمولا نظامی) در اختیار نیرو هاشون قرار میدن و معمولا اجاره بهای کمی دارن

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
خانه های سازمانی که ارگان ها(معمولا نظامی) در اختیار نیرو هاشون قرار میدن و معمولا اجاره بهای کمی دا ...

آهان فکر کردم ساطانی یه واژه ایه که من نشنیدم داشتم به دایره لغاتم اضافه میکردم پیش اومد لزش استفاده کنم😂😂😂😂

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
آهان فکر کردم ساطانی یه واژه ایه که من نشنیدم داشتم به دایره لغاتم اضافه میکردم پیش اومد لزش استفاده ...

این حروف در کیبورد نزدیک هم هستن به همین خاطر این اشتباه برای استارتر پیش آمد