2777
2789
عنوان

دخالت

| مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 173 پست
اخ اخ دلم واقعا واسه بابام سوخت اگه بفهمه خیلی ناراحت میشه ..ی جواب دندان شکن بدبد بهشون بگم ک دلم خ ...

ب مادر شوهرت بگو ب بابام گفتم ک شما اینجوری گفتید بابام خیلی ناراحت شد اخه میگه مگه من خودم عقل ندارم خودم نمیفهمم خودم تصمیم میگیرم✋🏻

دختری دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره…😎🫀👶🏻🤍✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا منطور مادرشوهرم چیه اینارو میگه بقیه رو هم بهشون یاد میده اینارو بگن؟منطورش از گفتن این حرف چیه؟باخودش تمیگه ی بار برگردم جواب محکم بهش بدم بگم تو گو ..ه مال و اموال پدرمنو نخور؟نمیگه ب بابام بگم ابروشو بببرم؟

یعنی الکی بهش بگم اره مامان اتفاقا ب بابام گفتم مادرشوهرم اسنا اینجوری میگن بابامم گفت مال خودمه هرو ...

ن اصلا نگو الان ی چیزی بگی اونارو‌پرو تر کردی و بعدا توفعات الکیشون زیادمیشه رک بگو من نمیتونم برای مال کسی تعیین تکلیف کنم بابامم دختر شوهرداده پسر زن نداده ک خونه بخره براش اگ این حرفو بزنم دیگ بابام تو صورتم نگاهم نمیکنه .رو نده بهشون

برای شادی روح مامانم ی صلوات میفرستید؟😞
ن بابا اگر زشتش بود ب تو نمیگفت بگو من گفتم ب بابام ک شما میخاید ازش بخرید اگر گف ما ک نمیتونیم بخر ...

اره ی جورایی مسخرش کنم دست بندازمش  بگم شما میخواید بخرید؟میگه ن دیگه ..بعدشم خنده داره اگه پول داشت ک ب شوهرم میداد 😂😂قشنگ میفهمه خر گیرش اوردم 

والا از زشت هم یه قدم اون طرفه،خدا وکیلی من جای پدر شما باشم جهاز هم نمیدم پولش رو میدم به دخترم یه ...

دهنشو صاف میکنم اخه ده بیس بار تاحالا گفته تازه گفته وام ازدواجتم بده شوهرت خونه بخره 

حالا منطور مادرشوهرم چیه اینارو میگه بقیه رو هم بهشون یاد میده اینارو بگن؟منطورش از گفتن این حرف چیه ...

ن چرا میگ انقدر میگم ک فک‌کنن باید بدن کلا ی چیزی ک انگار بایدی و تو رسوماتشون خونه ام هست

دهنشو صاف میکنم اخه ده بیس بار تاحالا گفته تازه گفته وام ازدواجتم بده شوهرت خونه بخره 

ببین،اگه قدرت نداشته باشی از  اموالت و اموال خانوادت  دفاع کنی،از چنگت در میارن ،خیلی راحت،دیدم که میگم

ببین جلو پرو پرو باش ب نظر میاد تورو گرفتن ک تک دختری و بابات داره بابات پسرشونو بکشه بالا.... بگو ...

باید پررو باشم ؟دفعه اخر ک خونشون بودم اینو گفتن  خوبه برم توقیافه و نرم اونجا؟اگرم ازشوهرم بپرسن شوهرم بهشون بگه شما فصولی کردید و زشته این حرف و ب بهار برخورده نمیارمش،اینجا ...ی دوماهم نرم ...ک دیکه نگن چطوره؟

اره ی جورایی مسخرش کنم دست بندازمش  بگم شما میخواید بخرید؟میگه ن دیگه ..بعدشم خنده داره اگه پول ...

اره😂😂😂😂✋🏻

دختری دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره…😎🫀👶🏻🤍✨
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز