2777
2789
عنوان

دخالت

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 173 پست
تازه خاله شوهرمم گفته ..میخوام ب مادرشوهرم بکم اره خاله مریمم گفته ب بابات بگو بنویسه بده خونه رو &n ...

دقیقا همینجوری که گفتی بهش بگو بگو مامان مگه شما واسه عروس خاله مریم تصمیم میگیری که اون به خودش اجازه میده در مورد ما نظر میده ولی اسی اصلا نذار بابات بفهمه ناراحت میشه خیلی سخته یه بابا بفهمه دامادش چشم به مالش داره

الان چ جوری روش میشه چنین حرفی رو میزنه اونم ۳۰ ۴۰ بار گفته تاحالا ...تازه نشستن درمورد توالتش اب گر ...

خب خیلی رو دادی چرا چرا نداره ک .یبار رک بگو‌مسائل شخصی خانوادم ب من ربطی نداره و تمام

برای شادی روح مامانم ی صلوات میفرستید؟😞

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باید پررو باشم ؟دفعه اخر ک خونشون بودم اینو گفتن  خوبه برم توقیافه و نرم اونجا؟اگرم ازشوهرم بپر ...

واقعا خوبه نرو گفتن چرا نمیای بگو ب من استرس میدین همش خرف خونه میزنین من چطور ب اموال بابام تصمیم بگیرم

عجب مادرشوهری

چقد رو داره  با شوهرت خیلی جدی حرف بزن. ولی به مادرش توهین نکن دعوا نشه به خاطر این دخالت های مزخرف یه آدم پررو.

کی بهتر از من که بهترینم؟  من ماه زیبای روی زمینم  
خیلی رودادم تقصبرمنه

یبار محترمانه بهش بگو اون خونه مهریه مامانمو ناراحت میشن من حرفی بزنم منم بخودم اجازه نمیدم درمورد اموال کسیرحتی مامان و بابام فکر کنم چ برسه برم تعیین تکلیف کنم 

برای شادی روح مامانم ی صلوات میفرستید؟😞
توهم بگو فلان خونتون یا ماشینتون یا مثلا داراییشون قیمتش چنده ‌و اینا😉

اره اینم هست ..کثافتو سرجاش میشونمش وایسا ..بیا تامیک اخرم لطفا نطرت بدردم خورد بیا اونجام نطرتوبگو 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز