2777
2789
عنوان

دخالت

2021 بازدید | 173 پست

مادرشوهرم چندسری گفته اره به بابات بگو اون خونه ک بیکارافتاده بفروشه پولشو بده ب شوهرت خونه بخره ..😐😐😐تازگیا به پدرشوهرمم یاد داده که بگه دیدم پدرشوهرم گفت بابات اون خونشو نمیخواد بفروشید خوته بخرید ..معامله کنید فلان .

خوب خونه ک باید از پسر باشه ن دختر ..من بخوام بفروشم ک پولشو بهترین جهیزیه رو میخرم..بعدشم الان از بابام طلب ارث کنم زشته ک 😐😐

بعدشم هی میپرسه ک چندتا توالت داره . .توالت حیاطش اب گرم داره  .چندمتره و فلان .

یعنی مادرشوهرم‌بهش یاد داده ها مشخصه .

چی بگم بهش اگه بازم بگه؟

هی میگن به بابات بگو بفروشه ..خوبه این سری برم بهش بگم به بابام گفتم مادرشوهرم اینا میگن خونتو بفروش 😐👍👍اون موقع دیگه جرات نمیکنه این حرفو بزنه ها چون میدونه بابام بفهمه براش زشت میشه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی الکی بهش بگم اره مامان اتفاقا ب بابام گفتم مادرشوهرم اسنا اینجوری میگن بابامم گفت مال خودمه هروقت بخوام بهت میدم .اختیارشو خودم دارم ..از این حرفای کلفت ک دیگه نگه ....چطوره؟

هی میگن به بابات بگو بفروشه ..خوبه این سری برم بهش بگم به بابام گفتم مادرشوهرم اینا میگن خونتو بفروش ...

بگو خونه رو که شما باید کمک کنید پسرتون بگیره بابام بخواد خیلی زحمت بکشه جهیزیه بده 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

بگو خونه ندیدم از دختر باشه بعدشم من بخوام تصمیم بگیرم خودم میگیرم خودم به زن بالغم 

بگو شما ک تو فکر پسرتون هستید خودتون خونه پیدا کنید

بعدم بگو من هیچوقت از بابام طلب درخواست خونه نمیکنم چون هنوز زندس 😒

دختری دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره…😎🫀👶🏻🤍✨
هی میگن به بابات بگو بفروشه ..خوبه این سری برم بهش بگم به بابام گفتم مادرشوهرم اینا میگن خونتو بفروش ...

ببین اینکارو نکنیا اینا زرزرنگن میخوان بفروشی بدی پولشو شوهرت ک خونه به نام شوهرت باشه عملا پولو میخوان از چنگتون دربیارن اگه اینجوریه چرا نگفتن برید اونجا بشینید اجاره شوبدید؟حواست جمع باشه

اون خونه و مسائل مرتبط بهش به من مربوط نمیشه بخشی از داراییه پدرمه و من نقشی توش ندارم 

سنگ پا قزوین میگن همینان😑

مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز