2777
2789
عنوان

دخالت

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 173 پست
دیگه چی؟فقط همین؟اخرش فحش بدم؟😂😂🤧🤦‍♀️

نه فخش که نه😂

فقط یه چیزی بگو که دیگه جرعت سوال کردن نداشته باشن😐✨

بهش بگو خونه مال بابامه.... به من چه ربطی داره!

اگه میخای که بفروشتش‌... خودت برو به بابام بگو..

🖤🌛✨🥂中原 中也

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین اینکارو نکنیا اینا زرزرنگن میخوان بفروشی بدی پولشو شوهرت ک خونه به نام شوهرت باشه عملا پولو میخ ...

اره میخوام الکی بهش بگم به بابام گفتم ...ک خجالت بکشه ..بفهمه حرفش به گوش بابام رسیده ...الکی ....منطورت چیه ک چرا نگفتن بشینین اجازشو بدید؟مگه بدش میاد اونجایشینیم؟

یعنی الکی بهش بگم اره مامان اتفاقا ب بابام گفتم مادرشوهرم اسنا اینجوری میگن بابامم گفت مال خودمه هرو ...

نه اینجوری برات بد میشه هرچی باشه خوانواده شوهرن از کاه کوه میسازن

برگرد بگو اگه قرار باشه بابام خونه رو بفروشه میده داداشم تونه بخره چون خیالش از دختراش راحته که شوهراشون میگیرن(اگه داداش داری)

یا بگو اتفاقا بهش گفتم مادرشوهرمینا میگن بفروش بابام گفته یا میفروشم (نصفش رو میدم بهت ،جهزیه نمیدم)یا جهزیه میدم اینم بمونه برا اینده

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

وای چه پررو این مدلیش رو ندیده بودم ، اگه از اول خودتو ببازی و به حرفهای غیر منطقی اشون تن بدی معلوم نیست باز فردا ازت چی بخوان ، تصمیم با خودته عزیزم به کسی باج نده وگرنه خودت ضرر می کنی ، پسرشون می خواد صاحب خونه بشه خودش چند شیفت کار کنه ، نگاه به جیبب دیگرون اصلا درست نیست و دور از شخصیت است

اره میخوام الکی بهش بگم به بابام گفتم ...ک خجالت بکشه ..بفهمه حرفش به گوش بابام رسیده ...الکی ....من ...

ن عزیزم میخوان پسرشون صاحبخونه بشه اینایی ک من دیدم خونه بخرن به نام شما نمیزنن بزننم از چنگت درمیارن ن اینجوریم نگو بگو مال من ک نیست مال بابامه بفروشه هم برا جهیزیمه

اگه ب خونه هست ک پدرشوهرمن سه تاپسر داره خوب تو ک پسر دادی پسرات خونه احتیاج دارن تو باید زودتر بفروشی خونتو ..پدر من ک پشر نداره ک بخواد بفروشه ..چرا خودت نمیفروشی ..یکی نیس بهش بگه ..بکم شما ک پسر دارید پسراتون خونه احتیاج دارن چرا شما نمیفروشید چرا از مردم توقع دارید 

به نظرم بگو: بابام قرار نیس بهم خونه بده..منم هرگز این درخواست رو نمیکنم.همسرم خودش زحمت میکشه میخره😊

دیگه هم‌ هر وقت هرچی گفتن‌جواب نده و نشنیده بگیر...یه جور برخورد کن بفهمن بهت برخورده...عجب آدمایی هستن

ببین جلو پرو پرو باش

ب نظر میاد تورو گرفتن ک تک دختری و بابات داره بابات پسرشونو بکشه بالا....

بگو مگ قرار بابام خونه بده ب ما من خیلی بتونم جهیزیه میخرم تو این گرونی.خونه خودشه اختیارشو داره من چی بگم 

ب شوهرتم بگد بره به خاتواده اش بگه این حرفارو تموم کنن

بنطرت خودم رو دادم؟

بله،صد در صد،وگر نه وقاحت هم حدی داره،نمی گم بی احترامی کن بزرگترن،ولی در رابطه با مسائل  خانوادت و بخصوص اموال والدینت به کسی اجازه کوچکترین اظهار نظر رو نده

2790
2778
2791
2779
2792