2777
2789
عنوان

دخالت

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 173 پست
بشین همه ی نظرات دوستارو دونه دونه بچینگ کنار هم ی چیز خوب ازش دربیار.ولی جوری نباشه ب شوهرت توهین ک ...

اره همه رو جمع اوری کنم ی توصیح کلی بدم بهش ..اما بنطرشما خودم جواب بدم‌یا شوهرم بره .اگه شوهرم بره بد جنگی میشه ولی ادم میشن ..منم اگه برم لال میشن .دیگه نمیگن ...چیکارکنم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره همه رو جمع اوری کنم ی توصیح کلی بدم بهش ..اما بنطرشما خودم جواب بدم‌یا شوهرم بره .اگه شوهرم بره ...

بنظرم شوهرت بگه بهتره چون اون پسرشونه بالاخره تو خانواده ها باهم دعوا میکنن و زودتر می‌بخشن همدیگرو

ولی تو بگی تنشش بیشتر میشه و حرف رو بزرگتر میکنن

ب شوهرتم بگو بگه اولا وظیفه ی خانواده ی پسره ک مسکن و عروسی رو برطرف کنه

دوما مگه خودم چمه ک نتونم زندگیمو اداره کنم چشمم ب اموال کسی دیگه باشه 

اینجوری نگو بابا ی بار سفت و سخت باشین از سرشون میپره 

توخونه اونا ک همیشه ی نفر مزاحمه ..من میخوام تنهاگیرش بیارم بشونم سرجاش ...مادرشوهرم بهم گفته منو ببر دکتر .خوبه ببرمش .اونجا توراه حالشو بگیرم ...چطوره؟

دوستان بالاتر خیلی جواب گفتن .اما..بازم جواب دندان شکن میتونید بگید؟🤧🤔🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خب بگو

نهههه  نمیتونم جلو بابام خانواده شوهرمو کوچیک کنم😁

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
بنظرم شوهرت بگه بهتره چون اون پسرشونه بالاخره تو خانواده ها باهم دعوا میکنن و زودتر می‌بخشن همدیگرو ...

انقد مادرشوهرم به خودم گفته ها دوس دارم خودم بشورنش پهنش کنم 😂😂😂😂😂تنهایی نمیشه بهش بکم؟وقتی کسی نباشه بگم بهش مثلا بیرون که رفتیم دوتایی ...

توخونه اونا ک همیشه ی نفر مزاحمه ..من میخوام تنهاگیرش بیارم بشونم سرجاش ...مادرشوهرم بهم گفته منو بب ...

ن بابا خودشو میزنه ب غش و ضعف و گردن تو میندازه اینا معلومه تیزن😂😂😂

کوهنوردی🧗‍♀️اسکیت⛸️
انقد مادرشوهرم به خودم گفته ها دوس دارم خودم بشورنش پهنش کنم 😂😂😂😂😂تنهایی نمیشه بهش بکم؟وقتی کسی ...

اینم خوبه اگه تنها بودی حالتو درک میکنم😂😂😂پس یا خودتون دوتا تنها بودید بگو یا بگو شوهرت بگه

اینم خوبه اگه تنها بودی حالتو درک میکنم😂😂😂پس یا خودتون دوتا تنها بودید بگو یا بگو شوهرت بگه

اخ چ دهنی ازش سرویس کنم ..چ خودم چ شوهرم 😍لعنتی رو 😂😂😂😂👍👍👍دوسه روز دیکه صبر کنم اگه تنهادیدمش ک هیچ اگه ن شوهرمو میفرستم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز