2777
2789
عنوان

دخالت

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 173 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میتونن بی تربیت باشن.مهم اینه به خواسته شون نرسن تا وقتی خود صاحب مال اجازه بده

چرا انقدپرروهستن ..نمبگن یهو برگروم ی جوابی بهش بدم ک لال بشه تااخرعمرش؟خجالت نکشیده؟چندین بار من سکوت کروما اما باز میبینم کسی رو میفرسته این حرفو بزنه 

بگو ب بابام گفتم گفته اول و آخرش مال خودت میشه ولی مرد باید جربزه داشته باشه خودش زندگیشو بچرخونه منم در حد توانم کمکتون میکنم و چیزی ک وظیفمه انجام میدم و جهیزیه رو برات میخرم

ولی اینکه الان بخوام خونرو بدم ب شما ن 

بنطرت خودم رو دادم؟

خودت رو دادی عزیزم از حرفات مشخصه 

بگو پشتم به شوهرم گرمه ،هیچوقت از بابام چیزی نمیگیرم که  شوهرمو کوچیک کنم !!!

اینطوری میفهمن با گفتن این حرفا کوچیک میشن

((دین من انسانیت است))
بگو ب بابام گفتم گفته اول و آخرش مال خودت میشه ولی مرد باید جربزه داشته باشه خودش زندگیشو بچرخونه من ...

دوستان بالاتر خیلی جواب گفتن .اما..بازم جواب دندان شکن میتونید بگید؟🤧🤔🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خودت رو دادی عزیزم از حرفات مشخصه  بگو پشتم به شوهرم گرمه ،هیچوقت از بابام چیزی نمیگیرم که &nb ...

از کجافهمیدی یعنی خودم رو دادم؟😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😱😱

از کجافهمیدی یعنی خودم رو دادم؟😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😱😱

از جوابهای معمولی که فکر میکنی دندون شکستنه😄

مشخصه تا حالا هیچی بارشون نکردی و بچه مثبتی😂

((دین من انسانیت است))
از جوابهای معمولی که فکر میکنی دندون شکستنه😄 مشخصه تا حالا هیچی بارشون نکردی و بچه مثبتی😂

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ن هیچی نگفتم ...تو دنددن شکن یادم بده 😭😭😭😭☻🐕

چی؟متوجه نشدم اولشو ...والا خودم و شوهرم باهم جواب بدیم خیلی همچین دل چسب تره برام 

شعت یعنی لعنتی😅به هرحال ی بار باید خوب جواب بدین وگرنه براشون عادی میشه که هی بگن و حق خودشون بدونن خونرو

کوهنوردی🧗‍♀️اسکیت⛸️
شعت یعنی لعنتی😅به هرحال ی بار باید خوب جواب بدین وگرنه براشون عادی میشه که هی بگن و حق خودشون بدونن ...

اره الانم باورشون شده .نکنه فهمبدن دست دلبازیم فک کرده میتونه خرمون کنه ..اخه هی از باع براش میوه میبیم ی چند روز نبریم فودی میگه بیار برامون ..پولشم نمیدن ..بعدشم میگن کم اب بود ترش بود شیرین بود فلان 

دوستان بالاتر خیلی جواب گفتن .اما..بازم جواب دندان شکن میتونید بگید؟🤧🤔🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بشین همه ی نظرات دوستارو دونه دونه بچینگ کنار هم ی چیز خوب ازش دربیار.ولی جوری نباشه ب شوهرت توهین کنی فقط مادرشوهرتو بنشون سرجاش

مثلا بگو بابام گفته شوهرتم مثه پسر خودمه ولی دورازجون من هنوز نمردم ک کسی بخواد ب این چیزا فکر کنه من تا حد توانم پشت دخترمو خالی نمیکنم 

2790
2778
2791
2779
2792