2777
2789
عنوان

دخالت

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 173 پست
اینم حرفیه 

از شوهرت بپرس که اگر از بابام پول گرفتم میذاری خونه به نام من باشه ؟ اگر قبول کرد و البته دیدی آدمی هست که سر حرفش بمونه از بابات پول بگیر وگرنه اگر در حدی پررو هست که میخواد خونه ای که با پول بابات میگیرید به نام خودش باشه اصلاً فکرشم نکن .

نه اصلا اینطوری نگو داری ضعف نشون میدی بگو اون خونه مال بابامه اختیارش دست بابامه هر وقت هر تصمیمی ب ...

اوه من بخدا خواستم ناراحتش نکنم ب قران فقط احترامشو نگه داشتم وگرنه دفعه اخری ک باپدرشوهرم باهم گعتنا چنان قاطی کرده بودم میخواستم بزنم تودهنش دندون نصنوعیاش بیفته تو حلقومش کثافتو...فردا پس فردا میرم میکشمش کنار جرش میدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا اینطوری نگو داری ضعف نشون میدی بگو اون خونه مال بابامه اختیارش دست بابامه هر وقت هر تصمیمی ب ...

تازه خاله شوهرمم گفته ..میخوام ب مادرشوهرم بکم اره خاله مریمم گفته ب بابات بگو بنویسه بده خونه رو  .اون ب زندگی ماچیکار داره ..اخه خاله شوهرو ب من چ ..مگه نامه هستش ک بنویسه بده  ..ب اون چ گو .ه خودی کرده ....اینوچ جوری بهش بگم؟

میتونی صبر کنی یه بار دیگه  که گفتن بگی.

فک کنم فک کرده ک اره من جوابشو نمیدم و ساده هستم و ..جرات حرف زدن ندارم اره؟وگرنه این حرفار نمیزد کثافت سو استفاده گر

از شوهرت بپرس که اگر از بابام پول گرفتم میذاری خونه به نام من باشه ؟ اگر قبول کرد و البته دیدی آدمی ...

ن شوهرم چیزی نگفته بابامم گفته اینجا تااخر عمر بشینید اما فعلا نمیفروشم .

لازم نیست چیزی بگید. فعلا یه گوش در یه گوش دروازه. با شوهرتون صحبت کنید که خیالات برش نداره. بگید تا وقتی پدر من زندست حق مالش رو داره و نیاز به کسی نداره که پولاشو براش خرج کنه. البته خیلی با احترام و با کلمات مناسب این مطلب رو بگید. اگرم کار به جای باریک کشید بدون عصبانیت به مادرش هم بفهمونید که اون مال جزو اموال پدر شماست و اونم فعلا زنده هست وکیل وصی هم نمیخاد. البته این شکلی نگید. با احترام بگید

کاربر مرد هستم. هنگام ریپلای ، وارد جزييات نشوید.
2790
2778
2791
2779
2792