2777
2789
عنوان

دخالت

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 173 پست
ن همه پدرا ۲۰۰ ساله بشن انشالا ...چ جوری شستیش ؟چی گفتی بهش 

من اصلا خانواده شوهرم در مورد پدر مادرم حرف بزنن میریزم بهم 

مادرشوهرم بهم گفت به بابات بگو برات خرید کنه شوهرت روزا سر کاره سرش شلوغه!!! 

منم بهش گفتم مگه بابام نوکره خونه منه، مگه شوهرت میره خریدای دختراشو میکنه ، سال تا سال خونه دختراش نمیره، خوشم نمیاد واسه بابای من تصمیم بگیری 

توام بگو هر وقت شوهرت واسه دخترش خونه گرفت داد دامادش منم به بابام میگم به من خونه بده

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺
یعنی الکی بهش بگم اره مامان اتفاقا ب بابام گفتم مادرشوهرم اسنا اینجوری میگن بابامم گفت مال خودمه هرو ...

نه اصلا اینطوری نگو داری ضعف نشون میدی بگو اون خونه مال بابامه اختیارش دست بابامه هر وقت هر تصمیمی بخواد واسش میگیره در ضمن از زمین میباره آسمون کجا دختر خونه برده واسه شوهرش که من ببرم یجوریم بگو با قاطعیت و با نفرت و جلو جفتشون که اینبار با احترام جوابتونو دادم دفعه بعد بدجور جوابتون میدم اسی واقعا موندم چرا تا حالا جرررررش ندادی من اگه بر فرض مثال مادرشوهرم اینو بهم میگفت اینقدر بد جوابشو میدادم شب و روزشو گم کنه بیشعور اه اعصابم خورد شد من برم نقی ببینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلنم به بابات نگو گناه داره

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺

ببین عزیزم اینکه پدری به دخترش خونه بده اصلا بد نیست،به خواست خودش و میل خودش..انشاالله همه داشته باشن بدن برای خود من باعث افتخاره.

اما وقتی اونا بهت میگن اول اینکه شوهرت باید همونجا بگه خودم توانایشو دارم یا اجاره میکنم یا میخرم نیازی نیست پدر ایشون بدن..دستشون درد نکنه

اگر نیمگه

خودت بگو من لب تر کنم قطعا پدرم دریغ نمیکنه، اما همسرم گفته اگر شرایطشو داشتم حنی اجازه نمیدادم جهزیه بخری این وظیفه منه.

خیلی محترمانه 

💕

این حرفو پریروز زده ..شوهرم دیروز رفت خونشون ..هیچی نگفت فردا بره بگه دیر نیس؟

میتونی صبر کنی یه بار دیگه  که گفتن بگی.

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
خودمم میتونم جوابشو بدم بنطرت جوابشو بدم خودم؟

صد البته

بگو باباجون بگین رسما میخواین اسمشو از شناسنامتون دربیارید دیگ . اسمشو میخواید ببرید شناسنامه بابام😁

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
میگم  باباجون اینکارارو شما باید بکنید تاجایی ک رسمه وظیفه شوهر و پدرشوهره🙄 بگو بابای من خودش ...

چقد مروم پرروهستن .اتقد حرصم گرفته میخوام دهن مادرشوهرنو جر بدم 

حربه بزرگ بودن یعنی چی۰🤦‍♀️

یعنی از مادر بودن خودش استفاده میکنه و تیکه های تو رو توهین به بزرگتر جلوه میده تا کار تو کار زشت خودش رو کاور کنه و اعمال زشت خودش میره تو حاشیه 

چجوری بشورمش یاد بدین🤦‍♀️😱😱😱😱😱😱😕😕🤕

بهش بگو خودش پدر مادر داره

عُرضشو داشته باشن بدن

چه گلي ب سر باباي من زده ك بزارم همچين حماقتي بكنه بابام😐😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

2790
2778
2791
2779
2792