2777
2789
عنوان

ترسیدیم

198 بازدید | 10 پست

سلام دوستان میخام بدونم کسی از شما هست که یه عضو از خانواده کرونا بگیره و رعایت هم نکنه یعنی تو اتاق نخوابه و خودش رو از بقیه دور نگه نداره ولی بازم در این حال بقیه افراد خانواده نگرفته باشن؟ 

بابام علائمش دقیقا مثل کرونائه الان روز سومه تا همین دیروز دکترا میگفتن انفولانزاس اما امروزدوباره حال بابام بد شد رفتن دکتر گفتن صد در صد کروناس ازمایش دادن تا فردا بیاد اینم بگم بابام بشدت از کرونا میترسه از صبح که دکترا گفتن کرونائه خیلی حالش بد شده حتی امکان داره تشنج کنه اما من همش بهش میگم اگ کرونا بود الان حتما مام گرفته بودیم ممنون میشم راهنمایی کنید❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دستشویی رو ضد عفونی کنین تند تند عزیزم.نگران هم نباشین چون من تو خونواده خودم یکی گرفت یکی نگرفت .پدرتون حتما ماسگ بزنه و خودتون همینطور.درو پنجره و تند تند باز بزارین هوا عوض بشه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
وای خدایا یعنی امکانش هست بابام کرونا گرفته باشه😥

عزیزم این ترس و استرس بدتر میکنه حال همتونو به باباتون ارامش بدین اینهمه ادم گرفتن خوب شدن.پدر مادر منم گرفتن خوب شدن 

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

بخدا ترس نداره فقط مراعات کنید استرس بدن ضعیف می‌کنه. ما کل خانواده و فامیل گرفتیم و خوب هم شدیم. بعضی ها شدید بود بعضی ها ضعیف. ولی گذشت

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     

بابای منم رعایت نمیکنه.

من فکر کنم ماها از بابامون چون کادر درمانم هست قبلا کرفتین خوب شدیم.

اون بااینکه ستش بالاتر ولی خیلی سیستم بدنش قویه.مثل ما نبود.ولی ما یکم خفیف علایمو نشون دادیم

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز