2777
2789
عنوان

طلاق

498 بازدید | 57 پست

سلام بچه ها اصلا حالم خوب نیس دیروز مادرشوهرم خواهرشوهرم زندگیمونو خراب کردن . مادرشوهرم اومد میخاست منو از خونه خودم بیرون کنه سر اینکه چرا میگم با بچه ی کوچیک چند ماهه ب شوهرم ک اول مشورت کن بعد دعوت کن . حالا این قضیه انقد بزرگ شده ک نمیتونم شوهرمو تحمل کنم ما سنتی ازدواج نکردیم همو میخاستیم اما یسالو خورده ایه انقد محدودم کرده ک خونه ی بابامم باید اجازه بگیرم فرقش یه کوچس . یه دختر ۵ماهه. دارم . میخام جدا بشم چیکار کنم بچمو بگیرم ازش شما راه حلی دارین شوهرمم مبگ از این ب بعد اینجا برات جهنمه مامان بابام پشتمن . اما من بخاطر دخترم نرفتم خونه بابام اخه کوچیکه نتونستم ولش کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭چیکار کنم بنظرتون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غلط کردن مادرش اینا 😕

بچسب به زندگیت 

مگه دوستیه که زرتی جدا شید روسری نیستیم روزی سر یکی 

دلیل طلاقت اصلا موجه نیست 

بابااا اه کی میخوان بفهمن یه مردددد مال زنو‌ بچشه 

😩👿👿👿

سعی کن اشتباهتو قبول کنی از همشون عذر خواهی کن به خاطر بچت بعدا کم کم حالشونو بگیر 

تا کوچیکی نکنی به بزرگی نمیرسی بزار دخترت بزرگ شد حقشونو بزار کف دستشون به شوهرت بیشتر اهمیت بده بیشتر محبت کن با طلاق وضعیت بدتر میشه

beauty_as_saloon فالو کنید مرسی منم فالو میکنم
الان تا وقتی کارای دادگاهو  بکنیم بچه پیش کی میمونه ؟

تا 7 سال مادر هرجا باشه بچه هم همون جااست

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
غلط کردن مادرش اینا 😕 بچشب به زندگیت  مگه دوستیه که زرتی جدا شید روسری نیستیم روزی سر یکی&nb ...

مامانش اومد گفت گمشو برم بچم رم بده خودم بزرگ میکنم . هر چی از دهنش اومد گفت . شوهرمم پشت من نیس خانوادشو انتخاب کرد . گفت صد بار دیگم اونارو انتخاب میکنم . دیگ بریدم بقرااان . 

یعنی چی میگه از پدر مادرم اجازه بگیر؟؟؟؟؟؟ لطفا با منطق آرومش کن زود تسلیم نشو واسه این موضوع اونا نمیدونن زن تازه زایمان کرده به اندازه کافی فشار داره لطبا سعی کن همسرت و دلگرم کنی به خود و زندگیت به خاطر بچه ات

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان.