2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 57 پست
یعنی چی میگه از پدر مادرم اجازه بگیر؟؟؟؟؟؟ لطفا با منطق آرومش کن زود تسلیم نشو واسه این موضوع اونا ن ...

من میفهمم، خیلی اینجور افراد پست هستن. عمدا موقعی که زن تازه زایمان کرده دعوا میندازن که هم حال روحی زن بیشتر خراب بشه و هم واکنشش تند تر و بعد بگن روانیه

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانش اومد گفت گمشو برم بچم رم بده خودم بزرگ میکنم . هر چی از دهنش اومد گفت . شوهرمم پشت من نیس خان ...

بچه مال شماست نه مادربزرگ 🤐😶 بابا اینا دیگه کی ان 

من خونه برادرم جرات ندارم پامو اشپزخونه بذارم اب بخورم 

نمیشه مشاوره بگیرید؟ 

سعی کن اشتباهتو قبول کنی از همشون عذر خواهی کن به خاطر بچت بعدا کم کم حالشونو بگیر  تا کوچیکی ...

چطوری خوب الان رفته درو قفل کرده ک من با بچه بیرون نرم . اصلا حالم خوب نیس توروخدا دعا کنین 

میگ تا زمانی ک نامه بیادو فلان ازت میگیرمش فقط نقطه صعفم دخترمه . 

بذار پیشش بمونه ببین مطمئن باش ک یروزم نمیتونه نگهش داره ولی شایدم بخاد بر علیهت مدرک جمع کنه بگه بچشو ول کرده خونشو ول کرده رفته ، نرو اول زنگ بزن به یه وکیل مشاوره کن  اونا ببشتر  میتونن راهنماییت کنن

به پدر و مادرت اطلاع بده یه مدت برو خونشون اصلا حق نداره اینطوری حرف بزنه قهر کن تا به غلط کردن بیفته هروقتم افتاد خونتونو عوض کن تا جایی که دور باشه ازشون ببخشید ولی اقایی رم کرده 

هی دنیا یکم تندتر برو ببینیم تش چی میشه

میدونی یکمم حس میکنم از نقطه ضعف شما سو استفاده میکنن لطفا با همسرت خلوت کن مشکلاتت و بگو. اگر نشد به فکر خودت باش و به وکیل بگو پیگیر کارات باشه تا اون موقع هم تو خونه شوهر بمون

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 
میگ بچرو نبر 

از این میگه ها زیاد میگن. از صدر اسلام قانون شرع همین بوده و هست. الان هم که قانون مدنی. 

منم چون بهم گفت بچه رو نبر و منم هیچی بلد نبودم سالها موندم و پیر شدم

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
بچه مال شماست نه مادربزرگ 🤐😶 بابا اینا دیگه کی ان  من خونه برادرم جرات ندارم پامو اشپزخونه ب ...

دیگ بخدا فقط راهم اینه خودمو بکشم مامان بابام میگن پاشو بیا اما من بدون دخترم میمیرم 😭😭😭

بذار پیشش بمونه ببین مطمئن باش ک یروزم نمیتونه نگهش داره ولی شایدم بخاد بر علیهت مدرک جمع کنه ...

اره بخاطر همین نمیرم میخام باهاش حرف بزنم بگم اگه این زندگیو نمیخای برو درخواست بده تا زمانیم ک همچی مشخص بشه من هیجا نمبرم همینجا خونه خودم میمونم