سلام بچه ها اصلا حالم خوب نیس دیروز مادرشوهرم خواهرشوهرم زندگیمونو خراب کردن . مادرشوهرم اومد میخاست منو از خونه خودم بیرون کنه سر اینکه چرا میگم با بچه ی کوچیک چند ماهه ب شوهرم ک اول مشورت کن بعد دعوت کن . حالا این قضیه انقد بزرگ شده ک نمیتونم شوهرمو تحمل کنم ما سنتی ازدواج نکردیم همو میخاستیم اما یسالو خورده ایه انقد محدودم کرده ک خونه ی بابامم باید اجازه بگیرم فرقش یه کوچس . یه دختر ۵ماهه. دارم . میخام جدا بشم چیکار کنم بچمو بگیرم ازش شما راه حلی دارین شوهرمم مبگ از این ب بعد اینجا برات جهنمه مامان بابام پشتمن . اما من بخاطر دخترم نرفتم خونه بابام اخه کوچیکه نتونستم ولش کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭چیکار کنم بنظرتون
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
عزیزشماخودتوخیلی دست کم گرفتی واونانقطه ضعفتوکه دخترت هست فهمیدن دارن اذیتت میکنن یکم خودتوبی اهمیت ...
کمک کنیم توروخدا من هنو ۲۰سالمه اصلا نمیدونمچیکار کنم. . همه زندگیم دخترمه . بخاطر اون هر چی از دهنشون در اومد ب منو مادرم گفتن ساکت بودم ک بچمو نگیرن
میگن باید بزور مارو بخای وقتی پسرمونو خواستی مارم بخا هر وقت دلمون بخاد بریم بیایم . هر غلطی دوس داریم بکنیم تو حرف نزن یکسره پاشو بیا خونه ما یعنی سنگدل تر از اینا ندیده بودم خداشاهدهههههه پدرشوهرم دوتا زن دارع این نتونست زندگی خودشو جمع کنه