سلام بچه ها اصلا حالم خوب نیس دیروز مادرشوهرم خواهرشوهرم زندگیمونو خراب کردن . مادرشوهرم اومد میخاست منو از خونه خودم بیرون کنه سر اینکه چرا میگم با بچه ی کوچیک چند ماهه ب شوهرم ک اول مشورت کن بعد دعوت کن . حالا این قضیه انقد بزرگ شده ک نمیتونم شوهرمو تحمل کنم ما سنتی ازدواج نکردیم همو میخاستیم اما یسالو خورده ایه انقد محدودم کرده ک خونه ی بابامم باید اجازه بگیرم فرقش یه کوچس . یه دختر ۵ماهه. دارم . میخام جدا بشم چیکار کنم بچمو بگیرم ازش شما راه حلی دارین شوهرمم مبگ از این ب بعد اینجا برات جهنمه مامان بابام پشتمن . اما من بخاطر دخترم نرفتم خونه بابام اخه کوچیکه نتونستم ولش کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭چیکار کنم بنظرتون
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
عزیزشماخودتوخیلی دست کم گرفتی واونانقطه ضعفتوکه دخترت هست فهمیدن دارن اذیتت میکنن یکم خودتوبی اهمیت ...
کمک کنیم توروخدا من هنو ۲۰سالمه اصلا نمیدونمچیکار کنم. . همه زندگیم دخترمه . بخاطر اون هر چی از دهنشون در اومد ب منو مادرم گفتن ساکت بودم ک بچمو نگیرن
میگن باید بزور مارو بخای وقتی پسرمونو خواستی مارم بخا هر وقت دلمون بخاد بریم بیایم . هر غلطی دوس داریم بکنیم تو حرف نزن یکسره پاشو بیا خونه ما یعنی سنگدل تر از اینا ندیده بودم خداشاهدهههههه پدرشوهرم دوتا زن دارع این نتونست زندگی خودشو جمع کنه