2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 57 پست
چطوری خوب الان رفته درو قفل کرده ک من با بچه بیرون نرم . اصلا حالم خوب نیس توروخدا دعا کنین 

الان مگه حایی میخوای بری؟؟؟

آروم که بشه برمیگرده یکم لازمه هردوتون تنها باشین درست میشه فکر طلاق نکن دخترت گناه داره

beauty_as_saloon فالو کنید مرسی منم فالو میکنم
دیگ بخدا فقط راهم اینه خودمو بکشم مامان بابام میگن پاشو بیا اما من بدون دخترم میمیرم 😭😭😭

عزیزشماخودتوخیلی دست کم گرفتی واونانقطه ضعفتوکه دخترت هست فهمیدن دارن اذیتت میکنن

یکم خودتوبی اهمیت نشون بده 

هیچکس تکرارمن نخواهدشد...خدایاکمک کن امسال سال خوبی برای همه ازجمله خودم و خانواده ام باشه به اهدافم برسم دیگه خسته شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این میگه ها زیاد میگن. از صدر اسلام قانون شرع همین بوده و هست. الان هم که قانون مدنی.  منم ...

من بخاطر اینکه بچم کوچیکه . از اب گل در بیاد طلاقمو میگیزم اخه نمیتونم باهاش زندگی کنم . اصلا برام مرده وقتی ک بین من و خانوادش اونارو انتخاب کرد مرد 

اره بخاطر همین نمیرم میخام باهاش حرف بزنم بگم اگه این زندگیو نمیخای برو درخواست بده تا زمانیم ک همچی ...

اره افرین ، ازشم نترس بگو من نیومدم تو جهنم زندگی کنم بچه روانی تحویل جامعه بدم  برو درخواست بده جدا میشیم مگه چقد زنده م  

عزیزشماخودتوخیلی دست کم گرفتی واونانقطه ضعفتوکه دخترت هست فهمیدن دارن اذیتت میکنن یکم خودتوبی اهمیت ...

کمک کنیم توروخدا من هنو ۲۰سالمه اصلا نمیدونم‌چیکار کنم. . همه زندگیم دخترمه . بخاطر اون هر چی از دهنشون در اومد ب منو مادرم گفتن ساکت بودم ک بچمو نگیرن 

کمک کنیم توروخدا من هنو ۲۰سالمه اصلا نمیدونم‌چیکار کنم. . همه زندگیم دخترمه . بخاطر اون هر چی از دهن ...

با همسرت بحث نکن یک مدت همسرت چند سالشه؟ طلاق آخرین راهه تلاش کن دل همسرت و بدست بیاری؟ 

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 
خانواده شوهرت دقیقا چی میخوان؟؟ 

میگن باید بزور مارو بخای وقتی پسرمونو خواستی مارم بخا هر وقت دلمون بخاد بریم بیایم . هر غلطی دوس داریم بکنیم تو حرف نزن یکسره پاشو بیا خونه ما ‌ یعنی سنگدل تر از اینا ندیده بودم خداشاهدهههههه پدرشوهرم دوتا زن دارع این نتونست زندگی خودشو جمع کنه