2777
2789
عنوان

بچه های تاپیک بامداد خمار بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 11546 بازدید | 765 پست
فندق_فسقلی@ جانم سرگروه جان. شرمنده من نمیدونستم ک هر روز باید گزارش بدم  دخمل کوچولوم اجازه ...

دو صفحه اول رو کامل بخون لازم نیست هر روز ب من گزارش بدید میتونی رقیب وزنی پیدا کنی عزیزم💛

به حکمتش دل بسپار 🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
سلاااام سرگروووه خیشگلم من امروز دخمل بسسیاااار خوفی بودم و رجیم را بسیاااار عالی رعایت فرمودم از ...

سلام عزيز خواهر🥰

پس سرماخورده بودي ك خوب رعايت كردي؟؟؟؟؟؟؟

هر روز خوب رعايت كن عزيزم😛

@فندق_فسقلی   جان سلام صبح بخیر.ببخشین میخواستم ببینم گزارش روزانه باید بهتون بدیم یانه؟یا اینکه فقط سوالاتو از شما بپرسیم و اعلام وزن

وزن شروع چالش پاییزی ۱۱ مهر ۸۶ .وزن هدف تا شب یلدا ۷۵😎
2804
عزیز من تو گروه شما هستم . نمیتونم تگتون کنم 

سلام‌گلم

خوش اومدی🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

قدتدراذهم‌داخل امضات بنویس

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
2805
منم ببرین تو گروه چالش لاغری

فعلا که ترکیده صبر کنید برگرده توضیحاتش رو بخونید و عضو بشید

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@سمیه1396   سلام و صد تا سلام امروز اولین روز رژیم من هست و فست هستم میشه عکس غذاهام ن رو ه ...

سلام به روی‌ماهت

بله میشه... بالاش هم (هشتک غذای.رژیمی بزن)

موفق باشی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
2801