گیلاس۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 655 عنوان سکه 1گرمی خریده بودم اتیشش زد گفت تقلبیه 489 بازدید | 28 پست چندروز پیش رفتم بفروشم گفت تستش کنم ببینم اصله اتیشش زد سیاه شد گفت تقلبیه اخه مگه طلارو اتیش بزنی سیاه شه ینی تقلبیه ؟؟؟ اگر جایی را که ایستاده اید نمی پسندید عوضش کنید؛شما درخت نیستید. 1399/09/30 | 10:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35454 چطور همچین چیزی ب ذهنش رسیده😳چ حقی داشته اینکارو بکنه!!!چه کار زشتی😑 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
عشقم_پسرم_ساجد عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 9645 منم گردنبندمو آتیش زدم سیاه شد بعد باهاش حموم رفتم ذوباره زرد شد چندسال هم گردنمهچرت گفتهخواسته بزنه تو سر مالاونا با محک تست میکنن آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
گیلاس۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 655 اره اخه پس چرا من بدلمو رو حرارت مستقیم گذاشتم زرد موند پس؟ اگر جایی را که ایستاده اید نمی پسندید عوضش کنید؛شما درخت نیستید.
عشقم_پسرم_ساجد عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 9645 یه گرمی بانکی یا پارسیان؟ آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
گیلاس۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 655 منم گردنبندمو آتیش زدن سیاه شد بعد باهاش حموم رفتم ذوباره زرد شد چندسال هم گردنمه چرت گفته خواسته ... اصلا نخرید ک ازش گرفتم اگر جایی را که ایستاده اید نمی پسندید عوضش کنید؛شما درخت نیستید.
shahbanoooo عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 4396 هزار بار گفتن برای پس انداز سکه نخریدچون پلمپ خریداری میشه تقلبی بینش زیاده و تشخیصش از روی ظاهر امکان نداره روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
گیلاس۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 655 یه گرمی بانکی یا پارسیان؟ سکه یه گرمی بود بانکی اگر جایی را که ایستاده اید نمی پسندید عوضش کنید؛شما درخت نیستید.
گیلاس۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 655 منم گردنبندمو آتیش زدم سیاه شد بعد باهاش حموم رفتم ذوباره زرد شد چندسال هم گردنمه چرت گفته خواسته ... ینی میگی بشورمش شاید زرد شه؟شاید طلا باشه اخه انعطاف داره اگر جایی را که ایستاده اید نمی پسندید عوضش کنید؛شما درخت نیستید.
عشقم_پسرم_ساجد عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 9645 اصلا نخرید ک ازش گرفتم خوب کاری کردی منم تمام سکمو خواستم بفروشم از پلمپ باز کرد و محک زد تو اب انداخت و به دندون زد و از بالا پرت کرد زمینبهش گفتم مگ موقعی ک ازت خریدم اینکارو کردم؟ خندیددیگ مغازش نزفتم با وجوذی ک مشتری حدود 10 سالش بودم آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
عشقم_پسرم_ساجد عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 9645 ینی میگی بشورمش شاید زرد شه؟شاید طلا باشه اخه انعطاف داره اره بابا برای من با اب حموم رفت با مسواک بکش روش آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
عشقم_پسرم_ساجد عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 9645 سکه یه گرمی بود بانکی میدونی پلمپشو باز کرده حدود 400 هزار ارزششو کم کرده آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
گیلاس۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 655 چطور همچین چیزی ب ذهنش رسیده😳 چ حقی داشته اینکارو بکنه!!! چه کار زشتی😑 اول ازم پرسید این کارو کرد منم اصلا فکرشو نمیکردم طلا نباشه بعد نصفش کرد ولی خیلی منعطفه نرمه اگر جایی را که ایستاده اید نمی پسندید عوضش کنید؛شما درخت نیستید.
گیلاس۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 655 اره بابا برای من با اب حموم رفت با مسواک بکش روش میشورمش ببینم چی میشه اگر جایی را که ایستاده اید نمی پسندید عوضش کنید؛شما درخت نیستید.