گیلاس۶۹ مدیر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 655 عنوان سکه 1گرمی خریده بودم اتیشش زد گفت تقلبیه | مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 28 پست چندروز پیش رفتم بفروشم گفت تستش کنم ببینم اصله اتیشش زد سیاه شد گفت تقلبیه اخه مگه طلارو اتیش بزنی سیاه شه ینی تقلبیه ؟؟؟ اگر جایی را که ایستاده اید نمی پسندید عوضش کنید؛شما درخت نیستید. 1399/09/30 | 10:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtardarskhoon عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 1317 عزیزم اونا با یه سنک محک تست میکنن نه آتیش بابام بالاخره با خارج رفتنم موافقت کرد🤗 این دوسال زود تموم شه برم پیش برادرم و سرنوشتم
گیلاس۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 655 میدونی پلمپشو باز کرده حدود 400 هزار ارزششو کم کرده خب چرا باز میکنن وقتی پلمپش باز شه ک از ارزش برای خودشونم میوفته ک اگر جایی را که ایستاده اید نمی پسندید عوضش کنید؛شما درخت نیستید.
عشقم_پسرم_ساجد عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 9650 خب چرا باز میکنن وقتی پلمپش باز شه ک از ارزش برای خودشونم میوفته ک همینو بگوطرف خیلی ترسو بودهمن صرافی فروختم گفت دوباره با کارت مغازه خودم پلمپ میکنم آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
2000fatemehzahra عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 782 سکه یه گرمی بود بانکی منم داشتم فروختم اصلا پلمپشو باز نکرد که محک بزنه یا نه
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22744 سکه یه گرمی بود بانکی عزیزم طلا آتیش بگیره سیاه میشه بعد این حق نداشت بازش کنه میتونی ازش حتی شکایت کنی تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
delaram123 عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 1731 باید همون موقع زنگ میزدی اصناف واسه شکایت یا اون طلا بود وپولشو میگرفتی یا تقلبی بود میرفتی سر مغازه ای که ازش خریده بودی اوار میشدی
meslebehesht عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 4004 بیین منو... شده اندازه ی سکه خرج کنی حق این مرتیکرو بزاری کف دستش این کارو بکن حتما
pilam عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 6860 منم گردنبند و انگشترمو طلا فروش حرارت داد سیاه شد فروختم چشمان تو آفریقاست..
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35454 اول ازم پرسید این کارو کرد منم اصلا فکرشو نمیکردم طلا نباشه بعد نصفش کرد ولی خیلی منعطفه نرمه پناه بر خدا!چی شده ک شک کرده!!!! 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
گیلاس۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 655 تا جایی ک میدونم طلا رو آتیش بزنی سیاه میشه خب چی کارش کنم دوباره زرد بشه ؟با اب و تاید توی ی ظرفی چند دقیقه جوش خورد اما هم چنان سیاه بود اگر جایی را که ایستاده اید نمی پسندید عوضش کنید؛شما درخت نیستید.
گیلاس۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 655 باید همون موقع زنگ میزدی اصناف واسه شکایت یا اون طلا بود وپولشو میگرفتی یا تقلبی بود میرفتی سر مغازه ... اون یارو با ی زنه بودن جمع کرد رفت فقط سکه میفروخت اگر جایی را که ایستاده اید نمی پسندید عوضش کنید؛شما درخت نیستید.