2821
2789
عنوان

معده درد شدید

86 بازدید | 13 پست

دوستان کسی هست که با هر وعده خوردن معدش درد بگیره من ی مدتیه هر چیزی ک میخورم‌معدم درد میگیره یعنی من تاشب وقت خواب فقط حالت تهوع شدید دارم و حتی بااب خوردنم حالتشو دارم  یعنی هر چیزی ک‌میخورم احساس میکنم معدم داره ترشیده میشه و اروغ های پشت سرهم دلیلش چی مبتونه باشه و درمونش چیه خیلی اذیت میشم😞

من اینطورم. رفلاکس و سوهاضمه دارم، درمانشم هیچی، هرچی دارو میخورم وقتی تموم میشه دوباره روز از نو روزی از نو

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وعده هاتو بیشتر کن مقدارشو کمتر، غذاهای چرب و فست فود  و پر ادویه نخور، نوشابه نخور، دکتر اینارو بمن گفت، رعایت میکنم بد نیستم، اگه نکنم بیچاره ام

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد
خوب دوباره بخور شاید رفلاکس مادرزادی داری مثل من،برو  دکتر

دکتر رفتم سونو دادم گفتش دیواره معدت التهاب داره دوره درمونم ک‌تموم شد بدتر شدم یعنی نمیتونم اصلا چیزی بخورم حالا تو خوب شدی ؟

وعده هاتو بیشتر کن مقدارشو کمتر، غذاهای چرب و فست فود  و پر ادویه نخور، نوشابه نخور، دکتر اینار ...

هر چیزی میخورم.  معدم احساس ترشیدگی میکنه تا هضم میشه من دیوونه میشم انقد درد داره

هر چیزی میخورم.  معدم احساس ترشیدگی میکنه تا هضم میشه من دیوونه میشم انقد درد داره

منم همینجورم، آخه نمیدونم این لعنتی چرا درمان قطعی نداره، تا کی باید واسه یه لقمه غذا انقد اذیت شیم

عزیزم رفلکس معده داری منم دارم البته معدم درد نمیکنه ولی احساس نفس تنگی یا سنگینی قفسه سینه دارم دو هفته پیش اینطوری شدم کمی هم واسه هضم غذا مشکل دارم...باید وعده های غذا خوردنت رو بیشتر کنی و در هر وعده مقدار کمی بخوری...لقمه هاتو خوب بجوی و اروم بخوری و همراه غذا اب نخوری من صبح نیم ساعت قبل از صبحانه پنتوپرازول ۲۰ میخورم...کمی بهتر شده ولی اگه بازم رعایت نکنم همون حالتی میشم...ترشیجات و نوشابه های گازدار و مرکبات و گوجه هم فعلا نباید بخوری...واسه من بیشتر بخاطر خوردن نوشابه اینطوری شد یه مدت کوتاهی زیاد میخوردم بعد از اون کمی رفلکس  نفس تنگی گرفتم...البته استرس هم تاثیر زیادی در ایجاد این مشکل داره...

عزیزم رفلکس معده داری منم دارم البته معدم درد نمیکنه ولی احساس نفس تنگی یا سنگینی قفسه سینه دارم دو ...

من احساس تنگی نفس ندارم ولی خیلی حالت تهوع زیاددارم آره من استرس بیش ازحددارم یعنی حتی کسی زنگم‌میزنه من استرس میگیرم وکنترل نمیشه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز