2777
2789
عنوان

رفع سنگینی

319 بازدید | 17 پست

خانوما یه خانومی برام فال تک نیت گرفت گفت سنگینی افتاده روت میشه بهم‌ بگین با خوندن چه سوره ای رفعش کنم اگه بلدین 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوره بقره و اسپند 

مرسی عزیزم میشه بگی چجور سوره بقره رو بخونم همه رو پشت سرهم ؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
سوره بقره هر روز بخونید لازم نیست تو یه نوبت باشه به چند بخش تقسیم کنید هر نوبت یه قسمتش رو بخونید

مرسی عزیزم الهی حاجت روا شی 

به فال اعتقادندارم همه سوره های قران‌مشکل گشان.توکل کن بخدا.خودت مشکلاتتوحل کن فال چیه اخه

مرسی عزیزم تورو خدا میشه دعا کنی واسم عشقم بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم هر می زود تر

مرسی عزیزم میشه بگی چجور سوره بقره رو بخونم همه رو پشت سرهم ؟

اره عزیزم بعد فوت کن به خودت روی آب هم می تونی بخونی بعد آب را بخور ذکر زیاد بخون و نماز اول وقت 

فقط خدا ❤️❤️❤️
اره عزیزم بعد فوت کن به خودت روی آب هم می تونی بخونی بعد آب را بخور ذکر زیاد بخون و نماز اول وقت&nbs ...

مرسی عزیزم چشم حاجت روا شی انشالله تورو خدا برام دعا کن عشقم زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم 

ان شالله هر چی خیر هست برات اتفاق بیفته

مرسی عزیزم 

اسی منم مشکل تورو دارم😔

عزیز دلم میگن سوره بقره رفع سنگینی میکنه میخوای بیا بهم بخونیم