bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 عنوان رفع سنگینی 320 بازدید | 17 پست خانوما یه خانومی برام فال تک نیت گرفت گفت سنگینی افتاده روت میشه بهم بگین با خوندن چه سوره ای رفعش کنم اگه بلدین الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1399/09/29 | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیک_ایمانوردی عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 4088 سوره بقره هر روز بخونید لازم نیست تو یه نوبت باشه به چند بخش تقسیم کنید هر نوبت یه قسمتش رو بخونید 🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 سوره بقره و اسپند مرسی عزیزم میشه بگی چجور سوره بقره رو بخونم همه رو پشت سرهم ؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 سوره بقره هر روز بخونید لازم نیست تو یه نوبت باشه به چند بخش تقسیم کنید هر نوبت یه قسمتش رو بخونید مرسی عزیزم الهی حاجت روا شی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
داغوووووون عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 5858 به فال اعتقادندارم همه سوره های قرانمشکل گشان.توکل کن بخدا.خودت مشکلاتتوحل کن فال چیه اخه محیا خر است😐😛
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 به فال اعتقادندارم همه سوره های قرانمشکل گشان.توکل کن بخدا.خودت مشکلاتتوحل کن فال چیه اخه مرسی عزیزم تورو خدا میشه دعا کنی واسم عشقم بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم هر می زود تر الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
سدنا۳۳ عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 11203 مرسی عزیزم میشه بگی چجور سوره بقره رو بخونم همه رو پشت سرهم ؟ اره عزیزم بعد فوت کن به خودت روی آب هم می تونی بخونی بعد آب را بخور ذکر زیاد بخون و نماز اول وقت فقط خدا ❤️❤️❤️
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 اره عزیزم بعد فوت کن به خودت روی آب هم می تونی بخونی بعد آب را بخور ذکر زیاد بخون و نماز اول وقت&nbs ... مرسی عزیزم چشم حاجت روا شی انشالله تورو خدا برام دعا کن عشقم زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
سدنا۳۳ عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 11203 مرسی عزیزم چشم حاجت روا شی انشالله تورو خدا برام دعا کن عشقم زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کن ... ان شالله هر چی خیر هست برات اتفاق بیفته فقط خدا ❤️❤️❤️
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 ان شالله هر چی خیر هست برات اتفاق بیفته مرسی عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خانم_خنگه_اقای_خنگول عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 3583 اسی منم مشکل تورو دارم😔 میشه برام یه صلوات بفرستید🌱
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 اسی منم مشکل تورو دارم😔 عزیز دلم میگن سوره بقره رفع سنگینی میکنه میخوای بیا بهم بخونیم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین