2777
2789
عنوان

سنگ لوزه

143973 بازدید | 56 پست

کیا سنگ لوزه داشتن 

من هرچند وقت یه بار یه چیز سفید رنگی از گلوم میاد 

چند وقت پیش رفتم داروخونه بهم دارو دادن گفتن اگه خوب نشدی سنگ لوزس 

منم یه مدت خوب شدم چیزی نبود ولی الان دوباره میاد؟ 

کیا تجربه ی این موردو داشتن؟ چیکار کردین خوب شدین؟؟ 

درضمن من گلومو نگاه که میکنم یچیز سفید رنگی میبینم چسبیده به گلوم اونو چند بار با دستم کندم 

همون سنگ لوزس؟ 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره عزیز سنگه لوزهاتو تمیز کن من خودم تاحالا اصلا حتی اسمشم نشنیده بودم تا اینکه یک ماه پیش گلو درد شدید داشتم که اب بزور میخوردم یعنی درد داشت گلوماب نمک ابلیمو عسل هر چی میخوردم غر غره میکردم بهتر نمیشد وروز به روز بدتر میشد تا اینکه یه روز نگاه انداختم تو گلوم دیدم یه چیزی سفید میزنه ومتورمه دورش  به یکی گفتم گفت سنگ لوزه برو با گوش پاک کن فشار بده در میاد چیز عجیبی که حتی اسمشم نشنیده بودم اب نمک درست کردم بعد گوش پاک کن میزدم داخل اب نمک که مثلا ضد عفونی بشه بعد درشون اوردم هشتا بود وگلو دردم تموم شد همون موقع 😑

آره همونه که تو لوزه میچسبه برا منم خیلی هست.باعث بوی دهانم میشه.دلیلش هم بزرگ بودن حفره های لوزه هس ...

مادرشوهر من می‌گفت خاله شوهرم داشت دکتر بهش گفته باید جراحی کنی 

آره باعث بوی بدم میشه 

من لوزه سمت راستم ورم داره نمیدونم چرا😔

سنگ داره شاید منم ورم داشت بعد که اب نمک غر عره میکردم در اومد سنگ که با چشمم دیدم درشون اوردم کلا صدام کلفت وبم شده بود چند وقت گلو درد داشتم کم که دیگه هی بیشتر شد

آره عزیز سنگه لوزهاتو تمیز کن من خودم تاحالا اصلا حتی اسمشم نشنیده بودم تا اینکه یک ماه پیش گلو درد ...

8 تا 😳😳😳چقد زیاد 

واسه من یدونه میشه 

دکتر نمیخوای بری؟ من شنیدم اگه قورت بدیم واسه قلب ضرر داره 

برامنم سمت راستیه ورم داره خیلی بزرگه.نهایتا باید لوزه رو درآورد

یبار دکتر رفتم فقط دارو داد که تاثیریم نداشت شاید بعد کرونا عمل کنم 

سمت چپ اصلا دیدع نمیشه ولی راستیه شبیه کیسه میمونه فشارش دادم اصلا تکون نمیخوره چیز سفیدم ندیدم چه مدلشه😐😑

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔
8 تا 😳😳😳چقد زیاد  واسه من یدونه میشه  دکتر نمیخوای بری؟ من شنیدم اگه قورت بدیم واسه ق ...

من که بار اول بود دیدم همچین چیزی به یکی گفتم گفت من  زیاد بوده همیشه الان دو سه ساله خوب شدم اون گفت درشون میاوردم  منم یه دونه پیدا بود سفید میزد بعد که اون یه دونه رو در اوردم با گوش پاک کن جاری ورم داشتو فشار میدادم یواش باز یکی در می اومد خیلی ریز بودن 

سنگ داره شاید منم ورم داشت بعد که اب نمک غر عره میکردم در اومد سنگ که با چشمم دیدم درشون اوردم کلا ص ...

خوش بحالت حداقل تونستی در بیاری من هرچقد فشار میدم چیزی در نمیاد 

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔