2777
2789
عنوان

سنگ لوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 143990 بازدید | 56 پست
8 تا 😳😳😳چقد زیاد  واسه من یدونه میشه  دکتر نمیخوای بری؟ من شنیدم اگه قورت بدیم واسه ق ...

دکتر صحبت کردم گفت اگ با چشم اون حفره رو میبینی تند تند چک کن عفونت نشه چون خودت لوزتو تمیز کردی امکان عفونت هست ولی نه من هر زمان نگاه انداختم چیزی نبود 

یبار دکتر رفتم فقط دارو داد که تاثیریم نداشت شاید بعد کرونا عمل کنم  سمت چپ اصلا دیدع نمیشه ول ...

پ سنگ نداره ورم داره من خودمم قبلا دکتر رفته بودم برا گلو درد میگفت ورم گلو داری مایعات زیاد بخور صدام بد شده بود 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پ سنگ نداره ورم داره من خودمم قبلا دکتر رفته بودم برا گلو درد میگفت ورم گلو داری مایعات زیاد بخور صد ...

ورم هم میتونه باعث بوی بد بشه؟ بعضی وقتا حس میکنم بو میده 

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔
 دکتر صحبت کردم گفت اگ با چشم اون حفره رو میبینی تند تند چک کن عفونت نشه چون خودت لوزتو تمیز کر ...

عفونت یعنی چی 

منم چک میکنم چیزی نمیبینم 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
اره پس سنگ نیس

نه فکر نکنم من خودم سه چهار سال ورم گلو داشتم چند دفعه سونو شدم  دکترها میگفتن مایعات زیاد بخور همین من فکر میکردن مشکل تیروئید دارم سونو میکردن میگفتن ورمه مشکلی نیست 

نه  سنگ لوزه باعث بو میشه ایقد بوش بده که خودتم متوجه میشی  من پنج روز کلافه بودم از بوی گ ...

پس من چع دردی گرفتم😭 اخه همیشه مسواک میزنم دندونامم سالمن فقط یکیش فک کنم نیاز به پر کردن داره 

پس من چع دردی گرفتم😭 اخه همیشه مسواک میزنم دندونامم سالمن فقط یکیش فک کنم نیاز به پر کردن داره  ...

عزیز برو دکتر ربطی به دندون نداره منم دندونام سالمن مسواکم میزنم ولی سنگ لوزه اوردم کلا هم اب زیاد میخورم 

نه فکر نکنم من خودم سه چهار سال ورم گلو داشتم چند دفعه سونو شدم  دکترها میگفتن مایعات زیاد بخور ...

بعدا چجوری خوب شد ورمت اخه مال منم چن ساله همینجوریه ورم داره