2777
2789
عنوان

سنگ لوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 144009 بازدید | 56 پست
آره عزیز سنگه لوزهاتو تمیز کن من خودم تاحالا اصلا حتی اسمشم نشنیده بودم تا اینکه یک ماه پیش گلو درد ...

مرسی از اشتراک تجربه ت عزیزم 

منم فقط اسمش شنیده بودم . چند وقت یکبار یک بوی خیلی بدی حس میکردم از دهنم ، من خیلی مراقب میکنم از دندونام حتی دکترم دید گفت دندونام همه سالمن .گفتم بذار نه حلقم نگاه بندازم ببینم چه خبره ، ی ذره سفیدی مشکوک دیدم . دست زدم در کمال تعجب دیدم سفته و همون سنگ لوزه بود . دیدم شما نوشتین خودتون درآوردین . منم امتنان کردم البته با گوش پاکن نشد. و با انگشتم دست زدم درآمد و خودش رفت از گلوم پایین .

چقد داشتم کلافه میشدم از بوی دهنم وای

الان راحت شدم اجی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام خانوما

لطفا راهنماییم کنین من چندین ساله درگیر بوی بد دهانم هر دکتری میرم یه چیزی تشخیص میده چندروز پیش دکتر گوش و حلق رفتم گفتن از لوزه هاته باید عمل شه ولی نه لوزه هام تورم داره نه سفیدی روشون هس و نه سنگ لوزه دارم چون چیزی تا حالا ندیدم برای گوارش هم رفتم دارو خوردم خوب نشدم و یه دکتری تشخیص داد باکتری های دهانم خیلی فعاله دارو داد ولی باز خوب نشدم همه ی داروهای گیاهی از جمله سیاهدانه وعسل و... خوردم اگه کسی میتونه راهنماییم کنه خسته شدم دیگه

من دکتر طب سنتی بهم گفت که هر شب آب نمک و سرکه طبیعی رو باهم قاطی کنم قرقره کنم 

باورتون نمیشه منی که هر سه چهار روز یه بار سنگ میزد تو لوزه هام الان خیلی خیلی کم شده اصلا بدون اینکه من دست بزنم بهش خودش کنده میشه میاد بیرون من قبلا کارم این بود باهوش پاک کن درمیاوردم ولی الان راحت شدم 

حتما امتحان کنید 

آره عزیز سنگه لوزهاتو تمیز کن من خودم تاحالا اصلا حتی اسمشم نشنیده بودم تا اینکه یک ماه پیش گلو درد ...

خیلی عقبه منکه دسترسی ندارم نمیشه دربیارم شما چجوری تونستی برام سوال!!!!

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁

سلام

دوستان عزیز که دچار هستید این موضوع بیشتر انرژتیکه تا وجود حفره و غذا و این چرت و پرتا

لطفا حواستون باشه در طول روز فکتونو سفت نکنید و دندوناتونو رو هم فشار ندین حرفتونو بزنید و خشم و غمتون رو نگه ندارید پیشنهاد می کنم مدتیتیشن کنید و ذهنتون رو اروم کنید

یعنی چی میشه توضیح بدی منظورت همون سنگ لوزه ست؟

بله

من یه مدت این مشکل رو داشتم و کلافه شده بودم هر هفته یه سنگ جدید

بعدش که تحقیق کردم متوجه شدم که فکم دائما منقبضه باید دقت کنید تا متوجه بشید وقتی عضلات گردن و فک دائم منقبضن سنگ درست میشه

بیشتر که تحقیق کردم فهمیدم علتش فعال بودن سیستم سمپاتیک بدنه یعنی بدن در حالت دفاع هست و وقتی شما از اتفاقی ناراحت میشید ولی به هیچ کس چیزی نمیگید به روی خودتون نمیارید واغلب حرفتون رو نمیزنید چاکرای گلو بسته میشه و اگر همچنان با مدیتیشن و اگاه بودن نتونید در سطح انرژی مشکل رو حل کنید سنگ تولید میشه

جالبه بدونید بدن حافظه داره و همه حرف های نزده و احساسات سرکوب شده مونده توی بدنتون نه فقط سنگ لوزه هر بیماری یه نشونه ست درد شونه ،سفتی فک، انقباض کتف ها اینا همش نشونه نگه داشتن اضطرابو غمه

در کل مراقب خودتون باشید و با خودتون مهربون باشید

در ضمن برای اطلاعات اضافه بگم که سیستم عصبی هم اگر بیش از حد در حالت دفاع بمونه احتمالا مشکلاتی مثل قضاوت ، پرخاشگری ، عجله داشتن یا کنارگیری ناگهانی دارید یا برعکس بی حسی ، احساس درماندگی ، افسردگی، سرکوب احساسات انگیزه کم ، احساس پوچی ، عدم تمرکز ، نتونین جمع رو تحمل کنید، یا دست و پاتون دائما یخ زده هست

البته که اغلب ادمها این روز ها این مشکلات رو دارن و شاید عادی بنظر بیان ولی حالتهای یک انسان سالم اینطوری نیست

خواستین توی یوتیوب می تونین مطلب زیاد پیدا کنین بهترین راه حلش مدیتیشنه