2777
2789
عنوان

سنگ لوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 144009 بازدید | 56 پست
عزیز برو دکتر ربطی به دندون نداره منم دندونام سالمن مسواکم میزنم ولی سنگ لوزه اوردم کلا هم اب زیاد م ...

شنبه قراره برم دندون پزشکی از اون بپرسم؟

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لازم نیس بریم دکتر؟ 

اگ میتونی برو چون شاید لازم باشه انتی بیوتیک مصرف کنی من از ترس کرونا دکتر نرفتم عموم جراحه با اون صحبت کردم وراهنماییم کرد چکار بکنم ونوزاد پنج ماهه داشتیم بیشتر میترسیدم از رفتن به بیمارستان و کرونا 

8 تا 😳😳😳چقد زیاد  واسه من یدونه میشه  دکتر نمیخوای بری؟ من شنیدم اگه قورت بدیم واسه ق ...

شايد شما فقط يكي شو ميتونيد ببينيد، من ويديو شو نگا ميكرزم در ظاهر يكي دو تا بيشتر نبود

دكتر فشار داد دراورد يه عالمه بود 

بعد از اينكه تخليه كرد كل لوزه رو جراحي كرد دراورد

شايد شما فقط يكي شو ميتونيد ببينيد، من ويديو شو نگا ميكرزم در ظاهر يكي دو تا بيشتر نبود دكتر فشار د ...

یعنی منم باید جراحی کنم؟ 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
شايد شما فقط يكي شو ميتونيد ببينيد، من ويديو شو نگا ميكرزم در ظاهر يكي دو تا بيشتر نبود دكتر فشار د ...

سلام ، منم مدت چند ساله دارم یه سری دونه های اندازه لپه سفید متمایل به زرد که وقتی فشارش میدی سفت و بوی بدی هم میده، اوایل هر از چندی یکی دوتا بود اما جدیدا هم تعدادش زیاد شده هم بعضی اوقات بزرگ هستن اندازه نخود، 😢 حقیقتش خیلی مطالعه کردم و میدونم سنگ لوزه دارم اما میترسم برم دکتر بخواد لوزه رو برداره ، شما لیزر کردین؟ یا کلا برداشتین؟

یادتونه زمان قدیم مادربزرگها تا میدیدن بچه ایی خوب غذا نمی خوره یا گلو درد داره میبردنش پیش این طب سنتی ها اونام دست میکشیدن رو گلوش و یه نخود میاوردن بیرون، اون همون سنگ لوزه بود ولی قدیمیا نمیدونستن